Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy működik a repülőtéri...

Hogy működik a repülőtéri átszállás?

Figyelt kérdés

Amerikába utazom 2 átszállással Budapestről, először Helsinkiben majd Londonban.

A kérdésem az lenne, hogy amikor megérkezek a repülőtérre Helsinkibe, akkor onnan hogyan tovább? Ki kell mennem teljesen és újra végig menni a biztonsági ellenőrzésen (nincs feladott poggyászom), vagy pedig van egy külön kijárat azoknak akik átszállnak? Illetve Londonban gondolom ugyanúgy működnek a dolgok.

Köszönöm a segítséget!

2023. jún. 17. 10:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
9: Ok, köszi. Soha nem vettem még jegyet kiwin, ez tény, úgyhogy ezt a rendszert nem ismerem. A ki-becsekkolás amúgy nekem nem lenne gáz, eleve szoktam hagyni magamnak pár órát átszállásra, hogy kiugorjak az adott városba körülnézni, vagy azért, mert új, vagy azért, mert ismerős hely, ahova szívesen megyek bármikor.
2023. jún. 18. 15:00
 12/27 anonim ***** válasza:
#11 Persze, rajtad áll mit tudsz megvalósítani, és ha van erőd, energiád, kedved, akkor jó dolog minél többet látni a vilagból. Szerintem sem akkora probléma a ki-becsekkolás, csak legyen mindenre biztonsággal idő
2023. jún. 18. 15:10
 13/27 anonim ***** válasza:

#10 Értem én, ha valakit zavar, hogy másnak sűrűbb az élete mint az övé, azt is tudom, hogy valóban sok kamu van a neten, hiszen ha akkor születtél amikor az első kísérleti net szolgáltatással a Matáv megjelent a lakásomban akkor most 28 éves vagy.

Azt is tudom, hogy az általam közölt információk elérhetők google kereséssel is, meg az is lehet, hogy én sem ezzel a tudással születtem, hanem valamikor megtanultam, de már nem emlékszem mikor tettem rá szert. Viszont muszáj tisztában lennem vele, mert a munkámhoz ez alapszükséglet.

És úgy látszik nálam jóval fiatalabbak képtelenek megbírkózni egy ilyen információ beszerzésével hiszen ezért fordulnak kérdéssel a gyk felé. Nem azért, hogy ki mit olvasott a neten, hanem hogy kinek milyen tapasztalata van ezen a téren. Nekem ismeretem is van és tapasztalatom is. Na most őszintén, egy 5 éves óvodás számára is egyértelmű, hogy mi a bajod valójában. Hogy milyen terjedelemben osztom meg segítő szándékomat, ahhoz meg a lőtéri kutyának több köze van mint neked. Deal with it, get a life. Viselkedj úgy mint egy felnőtt, ha hosszúnak találod, ne olvasd el.

2023. jún. 18. 15:32
 14/27 anonim ***** válasza:
Na google translate-t is tudsz használni, azért ez nem semmi.
2023. jún. 18. 16:34
 15/27 anonim ***** válasza:
Kínosan szánalmas vagy. Várjál, hogy volt ez a Jóbarátok híres szinkronjában? Patetikus. You don't ideally need Google Translate to find that pathetic is szánalmas. 'Cause that's what you are fruitcake, pathetic...
2023. jún. 18. 17:09
 16/27 anonim ***** válasza:
Ok boomer
2023. jún. 18. 17:10
 17/27 anonim ***** válasza:

És megjött a végső érv! Gratulálok!

Minden érved, sejtésed, előítéleted bukott, és akkor mint a hisztis kisbaba sírástól vöröslő szemekkel szememre veted, hogy DE TE ÖREG VAGY! Mert olvastad a neten, hogy ilyenkor ezt kell mondanod. Mert azt mondta az új-zélandi spiné. Öcsém mekkora lúzer vagy! Nem hallottál róla, hogy nem kell mindent elhinned ami a neten van? Tudod ez a boomereknél úgy volt, hogy mindent elhittek, mert a TÉVÉBEN mondták. Te meg újraszülöd a mi hülyeségeinket? Van ám az életnek egy nagy csavarja. Most én vagyok a boomer de percek múlva te leszel az. Azzal azonban tisztában vagy, hogy te csak azért létezel, mert ránehézkedtem anyádra? Vagy szerinted te hogy lettél?

Komolyan mondom, te mit dolgozol, hol helyezkedsz el a munkaerőpiacon, ha ennyire életidegen vagy? Azért sikerült fölhúznod. Mit nekünk a klímakatasztrófa fenyegető réme, ha itt vagytok ti nekünk, hidrogénbombának...

Na, ha elveted az előítéleteidet, beszélgethetek veled rendesen privátban, megmutathatom, hogy éppen legutóbb merre jártam és merre fogok mindjárt menni, de csak ha felhagysz azzal az elképzeléssel, hogy te voltál az első ember a földön és a történelem is veled kezdődött

2023. jún. 18. 18:19
 18/27 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy a műsorod 😂
2023. jún. 18. 18:39
 19/27 anonim ***** válasza:
Értem, tehát én vagyok a hibás mert kutyagumiba léptél és nincs olyan tiktok videó, hogy ilyenkor mit kell csinálni. Egyébként a ló eleje az amerre az a két pöcök van, tudod, a fülei. Az az eleje...
2023. jún. 18. 19:54
 20/27 anonim ***** válasza:
Melyik öregotthonba vezették ma be a netet? Hallod, toljad még. Ezt lementem, esküszöm xD.
2023. jún. 18. 19:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!