Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi a legjobb módja a parkolásn...

Mi a legjobb módja a parkolásnak a reptéren?

Figyelt kérdés

Nem gyakran járok ki (Liszt Ferenc), de holnap mennem kell. Nem akarok előre váltani, mert nem biztos, hogy pontos lesz (bár Bécsből jön, tehát gondolom, kb.). Nem szeretnék rohadt sokat fizetni, de a honlapjukon nem igazán igazodom el. Fent a terminálnal egyszer jártam úgy, hogy nagyon kedvező volt az ár, majd legközelebb rohadt drága, pedig majdnem ugyanott álltam. Nem igazodom el. Nem kell a drága hely, és a cipelés sem gond.

Köszi előre is!

tegnap 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az anyagiak a legfontosabb, akkor megállsz kint a MOL kútnál (ahol a meki van), amikor a csávó kijött és megvan a csomagja is, akkor megcsörget. Ha csak áthajtasz a terminál előtt, 5 perc ingyenes.

Amúgy minden ár fenn van a reptér oldalán. Ha mindenképp be akarsz állni, akkor a city break parkoló egy óráig 1600Ft, a két távolabbiba nem érdemes menni mert azok a hosszútávú parkolók.

tegnap 23:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
ma 06:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Én a párhizamost preferálom
ma 07:15
 4/7 anonim ***** válasza:
A terminál előtt 5 perc ingyenes az indulási és az érkezési szinten is.
ma 08:59
 5/7 kutyafule4 ***** válasza:

Én Vecsésen szoktam várni, amikor megadják a startjelet tíz perc alatt a reptéren vagyok. Naponta kétszer be lehet hajtani öt percre ingyen.

[link]

ma 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ferihegy vasútállomás mellett leparkolsz és busszal bemész a reptérre.

Kb 15 perc alatt ott van.

ma 13:42
 7/7 anonim ***** válasza:
6: de ott is 700 a parkolás és ahhoz még hozzájön a buszjegy...
ma 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!