A magyaroknak kb. hány százaléka nem ült még soha repülőn? Van erről bármilyen kimutatás, esetleg közvéleménykutatás?
Érdekes kérdés. Chat GPT ez a választ adta:
"A rendelkezésre álló adatok szerint a magyar lakosság jelentős része még nem utazott repülőgéppel. Egy 2018-as jelentés alapján a magyarok 80%-a nem repült még, ami azt jelenti, hogy csupán 20% ült már repülőn. Egy másik forrás szerint a magyar társadalom 83%-a soha nem ült repülőre, így csak 17% tapasztalta meg a légi utazást. Ezek az arányok alacsonyabbak, mint a globális átlag, mivel a Boeing vezérigazgatója szerint világszerte az emberek 20%-a repült már.
Fontos megjegyezni, hogy ezek az adatok több évvel ezelőttiek, és azóta változhattak. A légi közlekedés folyamatos fejlődése és a fapados légitársaságok térnyerése hozzájárulhatott ahhoz, hogy ma már többen engedhetik meg maguknak a repülést. Azonban a legfrissebb statisztikák hiányában pontosabb arányt nem tudunk megadni."
Több infót sajnos én sem találtam.
"Én nem sok olyan felnőtt embert ismerek, aki ne repült volna már legalább egyszer."
Hát én meg sok olyat ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!