Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A magyaroknak kb. hány százalé...

A magyaroknak kb. hány százaléka nem ült még soha repülőn? Van erről bármilyen kimutatás, esetleg közvéleménykutatás?

Figyelt kérdés
Nem talaltam erről infót, csak annyit hogy a Boeing igazgatója szerint a teljes emberiség 20%-a repült még csak. De ez is 2017-es cikk volt.

jan. 26. 23:55
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem kb fele.
jan. 27. 02:12
 2/31 anonim ***** válasza:
20%
43-54%
jan. 27. 06:58
 3/31 anonim ***** válasza:
46%
20-30%
jan. 27. 07:13
 4/31 anonim ***** válasza:
19%
Én olyan 20-30%-ra tippelek. Ha a gyerekeket, illetve a cigányokat is belevesszük, akkor több.
jan. 27. 08:09
 5/31 A kérdező kommentje:
Tehát hogy a magyarok 70-80%-a már repült minimum egyszer? Ahh, ez biztosan nem.
jan. 27. 08:37
 6/31 anonim ***** válasza:
20%
Én nem sok olyan felnőtt embert ismerek, aki ne repült volna már legalább egyszer.
jan. 27. 08:42
 7/31 anonim ***** válasza:
64%

Érdekes kérdés. Chat GPT ez a választ adta:

"A rendelkezésre álló adatok szerint a magyar lakosság jelentős része még nem utazott repülőgéppel. Egy 2018-as jelentés alapján a magyarok 80%-a nem repült még, ami azt jelenti, hogy csupán 20% ült már repülőn. Egy másik forrás szerint a magyar társadalom 83%-a soha nem ült repülőre, így csak 17% tapasztalta meg a légi utazást. Ezek az arányok alacsonyabbak, mint a globális átlag, mivel a Boeing vezérigazgatója szerint világszerte az emberek 20%-a repült már.

Fontos megjegyezni, hogy ezek az adatok több évvel ezelőttiek, és azóta változhattak. A légi közlekedés folyamatos fejlődése és a fapados légitársaságok térnyerése hozzájárulhatott ahhoz, hogy ma már többen engedhetik meg maguknak a repülést. Azonban a legfrissebb statisztikák hiányában pontosabb arányt nem tudunk megadni."

Több infót sajnos én sem találtam.

jan. 27. 09:13
 8/31 anonim ***** válasza:
86%

"Én nem sok olyan felnőtt embert ismerek, aki ne repült volna már legalább egyszer."

Hát én meg sok olyat ismerek.

jan. 27. 09:16
 9/31 anonim ***** válasza:
Idősebb emberek között gyakori lehet.
jan. 27. 10:45
 10/31 anonim ***** válasza:
70%
èn a családomból és közvetlen rokonságomból kapásból legalább 5-6 embert tudnék mondani, aki soha életében nem repült. Többek között az öcsém is, aki elmúlt 32 éves. Ebböl kiindulva, sztem a magyaro nagyobbik része nem repült még.
jan. 27. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!