Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutatja ki egy lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutatja ki egy lány, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már hetek óta észrevettem egy lányt, akit heti 2-3 alkalommal látok a suliban. Nagyon szégyenlős vagyok, ezért nehezen veszem rá magam, hogy ránézzek. Néhányszor viszont sikerült egymás szemébe néznünk, sőt kisebb mosolyok is voltak. Közösségi oldalakon követjük egymást, és figyeljük, mit csinál a másik, de ezen kívül semmi más nem történik. Egyszer már ráírtam, de a beszélgetés nagyon gyorsan véget ért. Szerintetek lehet ebből valami? Bizonytalan vagyok, és nem tudom, hogy kedvel-e engem.

dec. 1. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Miért lett nagyon gyorsan vége a beszélgetésnek?
dec. 1. 10:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy képre reagáltam, aztán csak szimplán megköszönte.
dec. 1. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Ez sok mindentől függ

Mindenkinek más a szeretetnyelve,mindenki másmilyen mértékben nyit, mindenki máshogy mutatja ki a szimpátiáját

Ezt neked kell kitapasztalni nála is, mert ennyiből szerintem senki nem fogja tudni ezt megmondani

Próbálkozz be egy barátságos kezdéssel, aztán majd lesz valami

Erről szól az élet,nem?;D

dec. 1. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ráírást mindenképp megér.
dec. 1. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Húh. Érdeklődj, tartsd fent a beszélgetést, ne hagyd hogy elapadjon, utána lazán kérdezd meg hogy van e kedve talizni. Legyél kicsit bátrabb, mert hamar elhappolják akkor előled a csajt.
dec. 1. 17:34
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Tinikorban ne várj ilyet.
dec. 2. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincsenek egyértelmű és biztos jelek. És félreértelmezni is nagyon könnyű őket, mert a dolgok értelmezése belőled fakad. Nincs egyezményes jelkód, hogy ha valaki ezt csinálja, akkor az ezt jelenti. Mindenki azt lát bele, amit akar. Lehet, hogy ő a "köszi"-t úgy értette, hogy "de jó, hogy végre írtál, beszélgessünk még", de neked csak egy átlagos "köszi volt", ezért nem folytattad a beszélgetést, pedig ő azt várta volna, hogy felhozz valamilyen témát, kérdést, amiből folytatódik a dolog. De az is lehet, hogy csak egy "köszi"-nek szánta, mert épp rohan egyik helyről a másikra és belegondolni se nagyon volt ideje, lehetősége, hogy ki is vagy és úgysem ért volna rá beszélgetni veled.

Nem lehet tudni, hogy egy "jel" mit jelent, amíg ki nem deríted, keresel más jeleket, amik megerősítik, hogy igen, az a mosoly, az a jó beszélgetés, stb, azok mind azt mutatják, hogy érdekled őt.

Ne félj kezdeményezni. Az egy elég jó jel neki, ha kezdeményezel és az ilyen könnyebben eredményez egyértelmű válasz jeleket is.

Ne akard megúszni a kockázatot, ne akarj minden áron biztosra menni. Ne rejtsd el az érdeklődésed, az csak félreviszi a dolgokat.

dec. 3. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!