Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutatja ki a fiú ha tetszik neki egy lány? ( bocsi kicsit hosszú)
Tudom, majdnem napi szinten vannak ilyen kérdések de nincs kedvem keresgetni. Arra lennék kíváncsi hogy miből szűrhető le az ha egy fiút érdekel egy lány. Természetesen azért érdekel ez, mert én is próbálok rájönni egy sráccal kapcsolatban:D a szitu az hogy az utóbbi 4 hónapban volt egy dolog amit együtt kellett csinálnunk ( nem szeretném részletezni). Ezalatt én teljesen belezúgtam, és kezdtem úgy érezni hogy amikor már a dolog vége fele jártunk, ő is egyre inkább érdeklődött irántam. Valamilyen szinten beszélgettünk is,és kezdett megnyílni felém a srác. Már egyre inkább szemezgetünk, és már egy jó kéthete írt és elkezdtünk beszélgetni chaten is. Elég sokszor ő ír rám, szóval én ezt pozitív jelnek venném.:D legalábbis egy barátom szavaival élve ‘a fiú akkor ír rá a lányra ha hiányolja’. Ezeken kívül sokszor mondták már barátnőim is hogy gyakran megbámul amikor épp máshova nézek.
Szerintetek srácok, ezek már felfoghatóak annak hogy talán viszonozza?:)
Feltételezhető, hogy tetszel neki, mivel ezek már árulkodó jelek -legalábbis én így viselkedem, ha tetszik egy lány-.
Esetleg próbáld meg elhívni valahova, ahol kettesben vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!