Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bejövök neki? (többi lent, nem olyan hosszú) f/14
Nemrég írtam egy lánynak instagramon, és ő is visszaírt.
Irogattunk egy kicsit egymásnak, miközben én írtam neki egy olyat ami utalt arra hogy bejön nekem, és erre a szövegre küldött egy ilyen emojit: [link] Ebből az emojiból én úgy vettem ki, hogy örült.
Később megkérdeztem tőle, (ne kérdezzétek miért) hogy meglett e már a fülbevalója, amit tudom hogy az utcán vesztett el. Ezt az üzenetet látta, de nem írt vissza.
Most akkor bejövök neki, vagy nem, vagy csak hülye kérdés volt az utolsó? Ha írni kéne neki megint, akkor mit írjak? Előre is nagyon köszönöm a válaszaitokat! :)
Hát nem tudom...szerintem nem véletlenül nem írt vissza.
És a mosolygós fej lehet annak a jelentése is hogy tökre untatod csak valamit írnia kellett hogy ne bántson meg.
Persze lehet hogy fordítva van.
Hát ne kérdezd meg. Nem véletlenül nem történik semmi 2 napja.
Inkább írd le neki őszintén hogy tetszik neked és kérdezd meg ő mit gondol rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!