Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány hogyan fejezi ki, illetve jelzi, mutatja, ha bejön neki egy fiú? Tudom, hogy sok ezer ilyen kérdés van, de lusta vagyok
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!2016. febr. 29. 15:24
2/5 A kérdező kommentje:
már megbocsáss, de itt az a kérdés, hogy a lány hogyan jelez, és a te keresődből pedig a fiút dobja ki...
2016. febr. 29. 15:28
3/5 anonim válasza:
Megbocsájtok, nézz utána. Ha ennyire unatkozol, szerintem utána tudsz nézni. Ha meg nem,akkor nem is érdekel igazán a téma
4/5 anonim válasza:
Hát ha ezt így beírod google-be akkor ott is biztos hoz ki ilyen oldalakat ahol van egy csomó minden.(most nem gyakori kérdésekes oldalra gondolok
Én inkább írok magamról hogy én mikor hogy visekledek ha a kiszemeltemmel egy helyen vagyok.
Ha távol van akkor szoktam nézni rá.Ha közelebb van szval ilyen pár méter akkor eléggé félek ránézni de néha akkor is.Ha meg arra néz amerre én vagyok akkor egyáltalán még arra se merek nézni.:S
Elég félénk mondhatni gyáva vagyok de hát ez van.:D
5/5 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok, mint az előző válaszoló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!