Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Hányan vagytok ilyen helyzetben?
Hányan vagytok olyan helyzetben hogy nem meritek elmondani vagy el fogjátok mondani a kiszemelteteknek hogy bejön?
Ha lehet akkor kérnék
-nemet
-kort
-megyét
Van olyan közületek aki már elmondta a személynek hogy bejön neki?Hogy alakult?
Hát én már voltam ilyen helyzetben és el mondtam neki és jól is alakult mert ō is ugyan azt érezte mint én. És ezzel könnyebb volt az egész
15/L
Most így vagyok.
De már volt olyan régebben, hogy elmondtam az akkorinak... voltak pozitív negatív tapasztalatok is. De egy próbát megér! :)
15/L
Szolnok megye
Sosem mondtam el, de mindig éreztettem a másikkal, hogy tetszik nekem. Flörtöltem vele amikor csak tehettem, de nem túl ledér módon, mert azt akartam, hogy a pasi irányítson. Tudod. Olyan módon, hogy az én kezdeményezésem ne tűnjön annak, ő meg érezze azt, hogy meghódított. :)
18/N
Én elmondtam neki és kiderült hogy ő is így érez irántam csak nem mert lépni,azóta lassan 5 hónapja vagyunk együtt :D
15/l
Szia. Én olyan helyzetben vagyok, hogy tetszik egy lány....de szerintem én is tetszek neki, mert NAGYON DURVÁN szemezünk, csak semelyikünk nem meri elmondani a másiknak (nem vagyunk osztálytársak) :D
13/F
Pest megye
#7-nek
A lány hány éves?Mit értessz a "NAGYON DURVÁN" alatt? :D
Én nem merem elmondani...ez azért is van, mert nem igazán ismerjük egymást:/:)
Pest megye
16/L
#7-es vagyok
A lány 12 lessz.
A nagyon durván alatt azt értem, hogy elmegyünk egymás mellett, és le se vesszük egymásról a szemünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!