Ebben a tragikus helyzetben hogyan mondanátok meg, hogy valószínűleg terhesek vagytok?
Sógornőm kisunokája sajnos pár napja meghalt. Az egész család ki van borúlva.
Nekem kb két hete késik a menstruációm, ezért ma csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Most nem tudom mit tegyek. Hogyan mondjam ezt el nekik? Nem akarom őket mégjobban felzaklatni és a párom unokaöccsének sem akarok fájdalmat okozni. Mi legyen?
Nem kell rögtön elmondani. (Függetlenül attól, hogy mi történt.)
A tágabb családdal egyébként is célszerű a 12. hét után közölni. Addig még bármi történhet.
Egyet értek az előttem szólókkal, nem kell még közölni az örömhírt. Ráértek erre pár hónap múlva, ha kicsit enyhül a sokk a kisgyerek halála miatt.
Mennyi idős volt a kicsi, beteg volt, vagy váratlanul halt meg? Ha szabad kíváncsiskodni, csak akkor válaszolj.
A legnagyobb tragédia történt a családdal, ami csak érhet embert, gyereket veszítettek el :(
A párodnak mondd el, az nem is kérdés.
Egyébként, ahol nem történt ilyen tragédia, a bővebb családnak ott is csak a 12. hét után "szokás" megmondani.
Ezt beszéld meg a pároddal, hogy ő mikor akarja elmondani a családnak.
6#
Mindössze hat hónapos volt, megállt a kis szive. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!