A párom valószínűleg külföldre megy dolgozni. Én itthon maradok egy 1 éves kisbabával. Van valaki itt hasonló helyzetben? Hogy bírjátok?
Mi nem mehetünk.
Csak ő mehet.
Németországba kellene menni, és havonta egyszer jönne haza.
A szüleimmel lakunk, és azért menne hogy jobb legyen nekünk.
Annyi ideig lenne kint, amíg össze nem szedjük magunkat.
1-2 évig.
szia,az én férjem 4hónapos picurunk mellől ment Bécsbe dolgozni,és azóta ő már 20hónapos viszont van egy 3hetes babánk is.
igaz nálunk apa 7végente hazajön,de megvallom így sem egyszerű.főleg az esték.
de mivel ti a szülőknél laktok,lesz segítséged.
Jövő héten szerdán megy meghallgatásra.
Csak az az egy dolog aggaszt, hogy akivel kimegy már számtalanszor megcsalta a feleségét, és félek hogy a páromat is rossz irányba befolyásolja.
Azon fog járni az eszem, hogy épp kivel csal meg.
Ez a legrosszabb az egészben.
SZia!
ha ilyen hosszú távra terveztek, én mindenképpen mennék. Ketten pici babával, simán elfértek egy 1-2 szobás lakásban, nem olyan húzos pénzért. melyik részre megy? Mi kétszer egy évet voltunk kinn, ha van kérdésed segítek.
Szerintem menjetek vele. Ha céghez megy alkalmazásba kaptok ti is biztosítást. ha meg nem, akkor csináltatsz magatoknak EU kártyát, és ingyen ellátnak mindnehol. A kaja szerintem sokkal olcsóbb mint Magyarországon. Úgyhogy sokat nem vesztetek.
Még nem 100% hogy megy csak valószínű.
Nem tudom pontosan hogy hová mennének.
De nagyon félek, az tuti.
Hétfőn megy aláírni a szerződést.
Csak 6 hetente jönnek majd haza.
Fogalmam sincs mi lesz.
Nem biztos hogy bírom majd ezt csinálni.
Szia!
Na, hogy álltok? Megvan a munka? Ti otthon maradtatok, vagy jöttetek a férjeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!