Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a tragikus helyzetben...

Ebben a tragikus helyzetben hogyan mondanátok meg, hogy valószínűleg terhesek vagytok?

Figyelt kérdés

Sógornőm kisunokája sajnos pár napja meghalt. Az egész család ki van borúlva.

Nekem kb két hete késik a menstruációm, ezért ma csináltam egy tesztet ami pozitív lett. Most nem tudom mit tegyek. Hogyan mondjam ezt el nekik? Nem akarom őket mégjobban felzaklatni és a párom unokaöccsének sem akarok fájdalmat okozni. Mi legyen?

2014. dec. 2. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A parodnak szerintem nyugodtan elmondhatod.

Anyos apos biztos orulni fog, akinek nehez lesz, az a sogornod es a ferje. Ha tudod, hogy nem mondjak el egy ideig a sogornodnek, akkor elmondhatod anyoseknak, ha nem, akkor varj a 12. hetig.

A masik megoldas, hogy a parod mondja el nekik. De a sogornomeknek biztos nem mondanam el a 12. hetig.

2014. dec. 2. 22:03
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok a babához! Főleg ilyen rossz időkben:S

A párodnak szerintem mindenképpen mondd el, nem tudom terveztétek-e a terhességet, gondolom sok megbeszélnivalótok lesz. Ha az anyós rájön a reggeli rosszullétekből, és konkrétan rákérdez, nyugodtan megmondhatod neki.. és azt is, hogy nem azért nem akartátok még elmondani, mert nem akartátok feltépni a sebeket a családban. Egyébként hivatalosan ráér akkor is bejelenteni, amikor már úgysem tudnád titkolni.

2014. dec. 2. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
-nem
2014. dec. 2. 22:12
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Mibol all megvarni a 12 hetet?

Nehogy mar ne tudd egy betegsegre fogni.

2014. dec. 2. 22:22
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Ne provokáld mindenáron az embereket. Nem hiszem el, hogy nem bírod ki ezt a pár hetet.
2014. dec. 2. 23:49
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

"Nem akarom őket mégjobban felzaklatni " ezt nem értem...

másrészt, ha terhes vagy, nem kell ez miatt szégyenkezned!

vagy azt gondolod, erre azt mondaná a rokonság: nem szégyenli magát, ez meg terhes?!

2014. dec. 3. 05:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg a 12 hetet, addig csak a párodnak mond el.

A rosszulléteket (már ha lesznek egyáltalán) simán rá lehet fogni valami vírusra, főleg most. Gondolom a munkahelyeden sem fogod még bejelenteni, ugyanaz a szitu.

2014. dec. 3. 08:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkit gyötörnek rosszullétek a terhesség alatt... ha meg nálad mégis lesz, hát simán lehet mondani, hogy benyaltál valami vírust.
2014. dec. 3. 10:36
 19/20 anonim ***** válasza:
86%

Én se mondanám el. Amíg nem látszik, addig ne mond el. Most jókis vírusos időszak van, rá lehet simán fogni, hogy elkaptál valamit.

Egyedül a párodnak mond el, neki joga van tudni.

Amúgy kérdés még, hogy anyós mit fog szólni, h a házukba szülsz? Erről beszéltetek már, h jöhet-e oda egy unoka? Ez is elég necces kérdés, csak ront akkor a helyzeten, hogy ott lenne egész nap előtte a baba.

2014. dec. 3. 12:53
 20/20 anonim ***** válasza:
77%
nézd, én is várnék vele. Ha anyósod észreveszi, mondd meg az igazat. Megmondhatod, hogy nem tudtad, ebben a helyzetben hogy közöld, várni szerettél volna. Az a gond egyébként, hogy ebben a helyzetben mindegy, mikor mondod el, mindenképp fájni fog.
2014. dec. 3. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!