Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A magyaroknak kb. hány százalé...

A magyaroknak kb. hány százaléka nem ült még soha repülőn? Van erről bármilyen kimutatás, esetleg közvéleménykutatás?

Figyelt kérdés
Nem talaltam erről infót, csak annyit hogy a Boeing igazgatója szerint a teljes emberiség 20%-a repült még csak. De ez is 2017-es cikk volt.

jan. 26. 23:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20: ha teljesen megalapozatlan tippeknek akarsz hinni, akkor hajrá.
jan. 27. 19:30
 22/31 A kérdező kommentje:

Mint pl a tied?

Egyébként a valaszok főleg arra voltak jók hogy más se tud ilyen statisztikáról, így sajnos a valós adatot nem fogjuk tudni most.

jan. 27. 19:35
 23/31 anonim válasza:

Szerintem a lakosság közel fele biztosan repült.

Sokan külföldön élnek ,dolgoznak. Turistaként is sokan repülnek.

jan. 27. 20:49
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

A ChatGPT a protfolio-t és hvg-t említette forrásként ( nem tudom a másolt szövegből miért hagyja ki) , de nem állítom hogy pontosak az adatok. Szerintem az eredmények nagyban eltérőek lesznek attól függően milyen módon végzik az adatgyűjtést, illetve nem tudjuk a megkérdezettek számát se. Ha online végzel adatgyűjtést a szegényebb réteg stb kimarad akik lehúznák az arányokat. Valamint pl 100 megkérdezett se ad ez esetben valóságos eredményt.

Reális statisztika az lenne ha a légitársaságok a check-in során megadott állampolgársági adatok alapján szolgáltatnának információt (itt kiesik a belföldi utazás). De nem tudom, hogy ilyen formán létezik-e statisztika.

Mindenesetre érdekes téma.

jan. 27. 20:50
 25/31 A kérdező kommentje:

Igen, vmi ilyesmi jó lenne.

Esetleg a következő népszámlálás során berakni ezt a kérdést is :D

jan. 27. 22:33
 26/31 anonim ***** válasza:

Baszki van olyan repjegy ma már ami konkrétan 8000 Ft

Ezt ki ne tudna megengedni magának a borsodi zsákfalvakon kívül???

jan. 29. 20:52
 27/31 anonim ***** válasza:

27

Az azért meg van, hogy a repulojegy az csak egy része a koltsegeknek?

El kell jutnia a repülőtérre. Ha mondjuk Szegeden él az 3e/út vonattal. Ha nincs vonat abban az időpontban, a taxi olyan 80e. Ahova utazik, ott kell szállás, kell ennie, közlekednie, stb.

jan. 30. 06:58
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Pl egy 3 nap Milánót ki lehet hozni 70ezer forintból... vagy romát

Erre nincs pénze annak aki nem csenyétén él?

jan. 30. 07:44
 29/31 anonim ***** válasza:
88%

29

Elég sokan élnek ma Magyarországon minimálbérből albérletben. Igen, sokaknak ennyire nincs pénze. Emellett van még rengeteg olyan ember, akinek van pénze, de nem akar vagy nem mer repülni.

jan. 30. 15:29
 30/31 anonim ***** válasza:
Én is sokszor repültem már, én is úgy gondolom nem kell tőle félni. De attól ez még az én véleményem. Attól, hogy más fél tőle még nem kell idiótának tartani.... Mindenkinek mások a prioritások az életében, illetve mások a korlátai.
jan. 30. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!