Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A wizzair módosította az...

A wizzair módosította az utazás időpontját?

Figyelt kérdés

Módosult az időpont. Van egy olyan lehetőség, hogy átfoglalok egy másik járatra. Igazából én csak megnézném, hogy milyen új desztinációt ajánl fel. (Hátha változtatnék)

Ha az így felajánlott járatok nem felelnek meg, még vissza tudok lépni, és el tudom fogadni a wizzair által módosított indulási időt?

tegnapelőtt 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az átfoglalás gombra kattintva megtudod nézni milyen desztinációt ajánl fel a módosításra illetve még a naptárban a napot is ki tudod választani. Utánna a folytatás gombra lépve kéne végig vinned az elfogadást, ha ezt nem teszed meg nem, nem történik semmi. Visszalépve el tudod fogadni a módosított időpontokat. De amúgy Wizz hasonló desztinációt engedély, pl.: Bécs esetében Budapest, Debrecen esetében Budapest, ilyenek.
tegnapelőtt 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Lehet többé kerül az átfoglalás mint a jegy.
tegnapelőtt 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok ha a kérdezőnek módosították a járatát és felajánlja neki a Wizz az átfoglalást akkor az ingyenes.
tegnapelőtt 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megnéztem, és végül a felajánlott változtatást fogadtam el, ingyenesen.

tegnapelőtt 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!