Sokan írják hogy kb 1 hónappal indulás előtt a legolcsóbb, de akik így veszik, azok hogy foglalnak szállást? Vagy addig nem is foglalnak?
Szeretnénk a legolcsóbban kihozni egy pár napos utazást, de ha várunk a repjeggyel utazás előttig akkor már nem nagyon lesznek szállások, most viszont még nem annyira olcsók a repjegyek nyárra. Hogy lehet ezt a legjobban megoldani?
Nyárra jelentősen felmennek a repülőjegy árak, de a szállás még jobban. Valószínűleg jobban jársz, ha korábban foglalsz - és amit megtakarítasz a szálláson abból kijön a repülőjegy drágulása.
Ha nyárra foglalsz, érdemes lesz megnézned a British Airways árait is, párszor láttam, hogy olcsóbbak, mint a fapadosok (máskor meg háromszor annyiba kerül).
jan. 22. 15:17
2/8 anonim válasza:
Én biztos nem várnák az utazás előtt egy hónapig. Néha Ryanair Valentin napkor bedob 1+1 akciót, de érdemes mindig nézegetni.Ha jól emlékszem Google fligths-on lehetséges beállítani árfigyelőt, utánna megtudod venni közvetlenül a légitársaság weboldalán. Illetve az Air Hint weboldala kiszámítja neked mennyi az esély az árcsökkenésre ( persze nem garantált).
jan. 22. 15:19
3/8 anonim válasza:
Sokat járok haza, jelenleg itt lakom. Azt vettem észre, minél előbb veszed annál jobb. Kerüld a péntek-szombat-vasárnapokat, és az angol szabadságnapokat, ekkor megy haza a legtöbb kint dolgozó magyar. Legtöbbször a legkésőbbi gépre a legolcsóbb, de Lutonról és Stanstedről járnak éjszakai buszok a Victoriára, heathrow-n pedig ott az Elisabeth Line.
jan. 22. 15:44
4/8 anonim válasza:
Ezek az NLcafés szupertippek mint pl hogy pont 1 hónappal indulás előtt legolcsóbb a jegy persze szigorúan ha fejenállva a boci boci tarkàt énekelve veszed a jegyet el kell felejteni. Nincs semmi tervezett leárazás. Árdiszkrimináció van. Ha nagyon fogynak a jegyek nem fognak semmit se leárazni. Ha nem fogy akkor meg nem a naptárt lesik hpgy mikor van pont egy hónap.
jan. 22. 22:16
5/8 anonim válasza:
Megnezed mennyibe kerulnek a jegyek valamelyik ar osszehasonlito oldalon. Ha tul draganak talalod es flexibilis vagy, akkor modositod a datumokat, ha a datum fix, akkor ha muszaj utaznod megveszed dragan, ha nem muszaj, akkor nem veszel jegyet
jan. 23. 13:13
6/8 anonim válasza:
Kiwi.com, itt naptári hónapra lebonva látod az árakat ha nem írsz be fix dátumot, csak rákatintasz a keresésre( Automatikusan kidobja az opciót hogy bármikor). Én nagyon sok applikációt használtam de ez volt az egyik legjobb, pont ezért a naptárfunkció miatt.
jan. 23. 20:50
7/8 anonim válasza:
6
Ezt a google flights is tudja meg még kismillió oldal.
jan. 23. 21:06
8/8 anonim válasza:
Simán tudsz a Booking.com.com-on (vagy bárhol máshol) úgy szállást foglalni, hogy X nappal az utazás előtt még ingyen lemondható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!