Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki szereti Németországot?

Ki szereti Németországot?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 14:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Igen, voltam. Nagyon tetszett. Imádtam, azt a multikultit. Tudnék élni Berlinben.:-)
2012. jan. 6. 20:49
 32/41 A kérdező kommentje:

En is voltam.Na ott is tudnak beszelni rendesen.

De nekem is nagyon tetszett de nem sorolom mert ugyis megtapasztaltad hogy mennyire mas Berlin mint mondjuk Pest..

Igen en is tudnek elni Berlinben :-)

A Reichstagnal voltal?

2012. jan. 6. 20:54
 33/41 anonim ***** válasza:

Persze. 5 napot töltöttünk ott, megnéztük a TV-tornyot, a Reichtstagot, a Brandenburgi-kaput, Pergamon-muzeumot, DDR-muzeumot, állatkertet, Potsdamer Platzot, és volt ott valami park is, ahol a Grimm-mesehősök kútját is láttuk.

Ehh, jó kis hely.

2012. jan. 6. 21:04
 34/41 anonim ***** válasza:
Ik mökte eine Bräuler! XD
2012. jan. 7. 01:14
 35/41 A kérdező kommentje:

Utolso elottinek:

Na akkor biztos elvezted azt az 5 napot. En kb 3 honapja voltam Berlinben a az unokanoverem bqratnojenek a batyjanal.A Reichstag szuper volt fel is mentunk a tetejere meg a tv toronyra is.Meg Berlin osszes legszebb reszehez.A pergamonmuseum nekem is tetszett.De vegulis egesz Berlin minden resze tetszil.Plane a Reichstag elotti pazsitfu es a nagy szokokutak Berlin egyes reszein.Azelott pedig az Alexanderplatz-on voltam 2009 ben amikor az Alexanderplatzlegyik reren az unokanoverem es a baratnoje felleptek. Es 2010 ben pedig oktober 3. -an a Nemet Egyseg napjan. Este csodalatos volt a Reichstag meg ra ia vetitettek a zaszlot utana meg az eusat.Meg elenekeltuk a himnuszt ( Einigkeit und recht und Freiheit). Utana pedig elenekeltuk az eu himnuszt es tuzijatekokat lottek fel stb. Stb. Szoval csodalatos volt. De a felettebb erdekes az hogy Berlinben el lehet szedulni akkora a forgalom de az amberek sokkal jobban vigyaznak az emberek a masikra mint Magyarorszagon.

Kepzeld volt a rendprsegnel egy horogkeresztes zaszlo.Le is fenykepeztem.Nagyon meglepodtem mert Nemetorszag sokkal jobban ellenzi ezt mint Magyarorszag.Es ott lobogott. Es benne volt egy sasban. Namind1. Ha kivancsi vagy a kepre atkuldom privibe!

Utolsonak: Ezen szakadok ez nagy!!Bejon a holland is?

2012. jan. 7. 10:13
 36/41 anonim ***** válasza:
Nem, meg se értem őket, ha németül beszélnek se! :)
2012. jan. 7. 15:55
 37/41 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem Németországot.Tetszik a mentalitásuk és mindenük :D És a nyelvet is nagyon szeretem :D
2012. jan. 24. 19:52
 38/41 anonim válasza:

De jó volna körbeutazni Németországot (akár stoppal is)

Szép-rendezett városaik vannak

2012. jan. 25. 19:09
 39/41 anonim ***** válasza:

én is voltam Németországban!

nekem nem tetszett annyira. minden szép tiszta és rendezett volt, de az emberek számomra isszimpatikusak voltak. Amikor mondtam, hogy magyar vagyok, akkor azok is kibeszéltek a hátam mögött, akiket eredetileg jó német haverjaimnak tartottam és úgy néztek rám, mintha egy bűnöző lennék. sokat gyötrődtem lelkileg, ezért is döntöttem úgy, hogy visszaköltözöm Magyarországra! Itthon minden koszosabb és rendezetlenebb, de az emberek leírhatatlanul kedvesebbek, mint ott! Itt sokkal jobban érzem magam!

2012. febr. 6. 21:34
 40/41 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Melyik tartományban, melyik városban voltál?????????

Ui.: Ha egy kicsit is ismernéd a németeket alapból nem mennél oda magyarként.

Ne vedd személyes sértésnek, de fehérbőrű vagy??

2012. febr. 6. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!