Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ki miért szereti/nem szereti...

Ki miért szereti/nem szereti Szegedet. Ki miért szeret/nem szeret ott élni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

VBK :P

sok tróger:D

uccapörik esteee:D

2009. szept. 23. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerettem ott elni, bar most mar csak a szuleimhez megyek haza, de ott nottem fel. :)
2009. szept. 23. 19:10
 3/10 anonim válasza:
100%
Szeretem mert sok az ismerős. Viszonylag igényes programlehetőségek. De nem szeretem, mert nagy a munkanélküliség. Jövőt ott tervezni nem nagyon lehet hosszú távra.
2009. szept. 28. 13:21
 4/10 anonim válasza:
100%

Szép a város.... de nem annak aki itt él.....

ebben a megyében elég rossz az átlagfizetés-ár arány...

itt megélni eléggé nehézkes. jo azért nem lehetetlen...de kihívás.:)

A kulturális élet nagyon jó....színház, mozi, koncert.stb.

de pl esténként én kinem mennék az utcára egy-két városrészben...

és rosszak a bicikliutak:)

2009. szept. 28. 18:11
 5/10 anonim válasza:
80%
Nekem tetszik Szeged igaz , hogy nem ott lakok.DE a Vadaspark tetszik.Ezért szeretem Szegedet.
2009. szept. 29. 21:01
 6/10 A kérdező kommentje:
"de pl esténként én kinem mennék az utcára egy-két városrészben.." Na ez érdekelne... melyik szegednek a kevésbé vonzó része... gondolom nem a belváros.
2009. szept. 30. 01:38
 7/10 anonim válasza:
100%
Hát.... a belvárosban is vannak olyan helyek ahol vigyázni kell.... pl: a stefánián ami azért eléggé a belvárosban van, Alsóvárosra, illetve a cserepes sor környékére nem nagyon javaslom éjszaka a sétát....
2009. okt. 1. 21:33
 8/10 anonim válasza:

Én nagyon szeretem Szegedet. A város gyönyörű, színvonalas programok vannak, az egyetemi élet. A tömegközlekedéssel nem mindig vagyok megelégedve, meg persze most, hogy fel van túrva nem olyan szép :S

Szeged nem túl kicsi és nem túl nagy :) Éppen nekem való. A Tisza is gyönyörű (LL), egy kis hegy hiányzik nekem innen;)

Cserepes sor környékével kapcs. igaza van az előttem szólónak, Stefánia felé nem nagyon járok így nem tudok nyilatkozni!

Miért kérdezed kedves Kérdező? Ide szeretnél költözni?

2009. okt. 21. 08:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, az a terv, hogy tavasszal szegedre költözöm. :)
2009. okt. 22. 10:42
 10/10 anonim ***** válasza:

bár nem aktuális de Stefánia teljesen biztonságos este is! (néhány BKV-t ivó fiatal van csak erre én már csak tudom rengeteget pörizek itt és mostanában sok a rendőr errefele szal aggodalomra semmi ok.) Alsóvárossal mi a baj?:O

Cserepes sort megértem de egyébként Móraváros sem olyan nagy getto:S

2010. aug. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!