Szeretitek Szegedet?
Figyelt kérdés
Hangulatos városnak tartjátok? Ha igen, miért?2010. jún. 27. 14:04
1/13 anonim válasza:
Majd meglátjuk,július 22. után.Remélem igen.
2/13 anonim válasza:
Én ott lakok és nagyon szeretem.
Sok ember mászkál a városban, ezért igen, hangulatos :)
Este a fények és a részeg emberek adják a hangulatot, nappal meg a sok ember aki mászkál :D
3/13 anonim válasza:
Én osztálykiránduláson voltam ott, és szerintem iszonyat jó hely! :) Imádom :)
4/13 anonim válasza:
3-szor voltam Szegeden de egyszerűen imádom (:
a belváros tiszta jó ,olyan szinte mint egy kerület :D
hangulatos és tetszik,hogy a Tisza partján fekszik
5/13 anonim válasza:
én 3 éve járok óta..szép,szép,de nem vagyok elájulva tőle..
7/13 A kérdező kommentje:
Én is szeptembertől ismerem meg Szegedet. :D
2010. jún. 27. 17:02
8/13 anonim válasza:
Imádom Szegedet. Én már 14 éve élek itt, és elhiheted nagyon is hangulatos. Főleg este a kivilágított Dóm és a Móra Ferenc Múzeum körüli séta.A szoborcsarnok is gyönyörű, bár az évek során kezdi elveszíteni az eszmei értékét.Az éjszakai kivilágításra nagyon sokat fordítanak(emiatt nem is kicsi nálunk a fényszennyezés)ezért este minden nagyon szép.
10/13 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos város...itt vok 15 rohadt éve és mindig csak újítanak torlódás dugó lezárások és mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!