Csaba dora kérdése:
Mit vegyek egy 4 éves gyereknek karácsonyra? Semmi ötletem nincs, ja és persze lány szereti az autókat, labdákatés az ilyen rajzolós dolgokat.
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 16:53
1/8 anonim válasza:
Vegyel neki egy vadonat uj Skoda Fabio -t.
Vagy esetleg vehetnel neki egy kosarlabdat :D
2/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
Ne baromságokat, hanem ami úgy fejlesztő, hogy közben élvezi is: legót.
Esetleg építőkockát, olyasmit, amivel alkothat.
5/8 anonim válasza:
Egyetértek, olyat, ami fejleszti. Esetleg kifestő + szines ceruzák a lego, és hasonló mellé.
6/8 anonim válasza:
Egy ötlet: nyomdafilc. Olyan filctoll, aminek a vége mintásra van faragva gyárilag, és nyomdázni lehet vele. Szerintem ezzel már egy négyéves is elszórakozik. Nekem volt egy csomó gyerekkoromban, nagyon szerettem őket, és a nagyja még mindig tökéletes állapotban van (kb. 15 éves filcek már), úgyhogy tartósnak is mondhatók.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
Majd veszek valamit de a baba megfelelő! :)
2011. dec. 6. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!