Miért néznek rám ilyen furán? Szereti még valaki ennyi a hideget és a havat, mint én?
Egyszerűen imádom a telet, nagyon szeretem a hideget és a havat. A hangulata is nagyon romantikus. És csak hidegben érzem jól magam. Legszívesebben Norvégiába, Finnországba és Svédországba mennék nyaralni. Kíváncsi vagyok a tajga és tundra éghajlatra. Az északi fényekre, törpenyírfákra, zúzmókra stb..Megnézném Lappföldet, Tromso várost Norvégiában.. Itt Mo-on is csak télen érzem jól magam, akkor vagyok tele energiával, életerővel. Most mehetnék ingyen Egyiptomba, mert meghívtak, de oda nem mennék, mert nem bírom a meleget.. Nyárom úgy szenvedek, éjszaka nem bírok aludni, nekem már a 20-25 fok is nagyon meleg. Rosszul érzem magam ha sokáig vagyok napon. Nem szeretek napozni, sem strandra járni. Áprilistól szinte csak este megyek ki, amikor már tűrhetőbb a hőmérséklet. Bezzeg télen szinte egész nap kinnt vagyok:D Nem tudom, miért nem értik meg h engem nem vonzanak az egzotikus, meleg éghajlatú helyek. Már rengeteg napszúrásom volt..csupán annyitól h kintt voltam 1 órát..:D Most örülök, h eddig nem volt olyan meleg még a nyár:P
Bocsi ha hosszú lett:D Kíváncsi vagyok a véleményekre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!