Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki szereti Németországot?

Ki szereti Németországot?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 14:35
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Utolsonak!

Mikor voltal es melyik reszen???

2012. jan. 5. 23:38
 22/41 anonim ***** válasza:
0%
ismekrdünk ismerkedünk? :P
2012. jan. 6. 14:21
 23/41 A kérdező kommentje:

Csak kivancs vagyok hogy Munchen melyik reszen volt, mert Munchent ugy osmerem mint a kisujjamat es kivancsi vagyok hogy Munchen melyik reszen volt.

De Szívem! Ez miert baj ha kivancsi vagyok???

2012. jan. 6. 17:29
 24/41 anonim ***** válasza:
Éltem ott 3 évig. Nagyon szerettem. Az emberek korrektek, tiszták, jogkövetők. Sok barátom lett. A nyelv borzasztó, de azért megtanultam. Az időjárás még borzasztóbb, de hát nem élhet mindenki Tahitin:-)
2012. jan. 6. 18:11
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is borzasztó a nyelv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 6. 19:37
 26/41 A kérdező kommentje:

Utolso elottinel.Nem mindegy hogy melyik tartomanyban voltal tudod Nemetorszagban minden tartomanyban mas az akcentus.

Es egyebkent egy kulfoldi elobb tanulja meg a nemetet mint a magyart mert a magyar elismerten nehez nyelv.

Es az lehet hogy nem a legszebb nyelv de a nemetnel sokkal rosszabb a francia.A holland nyelv pedig megdurvabb de en szeretem :-) Es akkor az oroszt meg sem emlitem :-)

2012. jan. 6. 20:03
 27/41 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. Göttingenben éltem, hohdojcsot beszélnek arrafelé. Nem az akcentussal volt bajom, hanem a nyelvvel. De igazad van, van nehezebb és randább is.
2012. jan. 6. 20:08
 28/41 A kérdező kommentje:

Göttingen?

Igen az nagyon szep varos.Ott el az egyik nemet baratom Felix Buck a neve.

Igen az mar majdnem Eszak Nemetorszag.Ott egy kicsit furi az idojaras de Berlinnel pont jo. De en Bayororszagot szeretem a legjobban de voltam mar egy parszor Göttingenben, szep varos.Plane telen.

Egyebkent Salzburgban amikor voltam egy par napot, ugye Ausztria ott olyan tajszolas volt hogy a gut helyett jut-ot ejtettek.de ha leirtak akkor gut-nak irtak. Meg a ja helyett jop ot mondtak es ugy is irtak le.De 2 nap alatt megszoktam.Ugye Österreich raadasul Salzburg ott van az igazi tajszolas :-)

2012. jan. 6. 20:22
 29/41 anonim ***** válasza:

Voltál már Voralbergben és Tirolban? No, ott valami igazán cifra változatát beszélik a németnek.

Göttingen gyönyörű. Imádtam a városkát, a Harz-hegységet is. 3 évig éltem ott. Az időjárás ott már nagyon szeles és esős. Bajorország persze szuper, nekem is nagyon tetszett.

De én germanofil vagyok, sok rosszat nem tudok mondani Németországról. :-)

2012. jan. 6. 20:29
 30/41 A kérdező kommentje:
Igen plane a tavak es a hegyek az erok a mezok a legszebbek Bajororszagban.Igazi alom az a tartomany. Berlinben voltal mar?
2012. jan. 6. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!