Miért van az, hogy itthon akik egyetértenek a Jobbikkal, vagy a nácizmussal, azok nagy része németül tanul vagy szereti Németországot, amikor a mai Németország pont hogy ennek szöges ellentéte?
14 :37 es vagyok.
Amugy kedves első válaszolo nem lehet beazonosítani igy egy dolgot.
Pl:Aki szereti a Pálmafát az nem biztos hogy szereti a Fidzsi Szigeteket.
nem mindenki jobbikos aki szereti kubát,vagy oroszországot!
Nem lehet hogy Szovjetuniora gondoltál nem Oroszországra?
(mert nem egy a 2 ő!)
Jujj, kérdező, most az elevenemre tapintottál. Most jöttem rá, hogy nem is azért tanulok én németül, mert a cégemet megvette egy "szöges ellentétes" (szaros) német multi, és a munkakörömhöz kell, hanem a sötétben bujkáló hitler- és német szimpátiám miatt.
Habár... Ha volt is ilyen szimpátiám, azért a "der, die, das" problematikája kijózanított. Veled együtt már én is úgy érzem, hogy a német, aki ezt a nyelvet kitalálta, csakis egy velejéig aljas nép lehet, hitler pedig, aki nem átallotta nagy nyilvánosság előtt folyékonyan beszélni, egy briganti.
Én egyetértek a nácizmussal, tanulok németül, Hitler miatt kezdtem megszeretni a németet, és már 5-ös vagyok belőle.
És Németországot is szeretem.
Szóval a kérdezőnek részben igaza van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!