Ki szereti Németországot?
Énis félig német vagyok és egy kicsit elfogult is.
Sokan szidják őket kívácsi voltam a ti véleményetekre is
Én a világon Németországot szeretem a legjobban.
Mindent szeretek benne.
Jó tudni hogy vannak olyan emberek is akik szeretik Németországot és nem pedig fikázzák
Németországot vagy a németeket? Másfél éve Hamburgban élek, de nem hiszem, hogy maradok, az emberek túl furák. Az átlag hamburgi mesterkélt, mű, sznob, barátságtalan, hideg és unalmas. A társadalom egyrészt tetszik, más szempontból nem. Az emberek figyelnek egymásra, segítenek egymásnak, öntudatosak. Ugyanakkor pl. a gyerekek folyamatos lepisszegése az U-Bahnban, ha egy kicsit hangosabbak lesznek, nem tetszik.
Sajnos sok a külföldi, aki nem akar beilleszkedni.
Na, mindenesetre nem akartam az összes németről véleményt mondani, mert nem éltem még mindenhol és Németország nagy. Nem hiszem viszont, hogy HH-ban maradok, szeretnék más városokat is megnézni. Nem igaz az, hogy csak az számít, hogy jól meg légy fizetve és jó állásod legyen, mert van a munkán kívül is élet. Persze itt vannak a legjobban fizető állások (meg talán Frankfurtban).
Én Münchenben éltem!
Ajánlom azt a várost!
A bajorok nagyon kedvesek!
Igen az északi németek közt vannak ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!