Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Külföldiek, milyennek gondoljá...

Külföldiek, milyennek gondoljátok Los Angelest?

Figyelt kérdés

Tini vagyok és az a legfőbb célom, hogy Los Angelesben élhessek. Milyennek találjátok a várost, az országot? Mi rosszabb van benne mint itt és mi jobb?

Nem kérek olyan válaszokat, hogy ne álmodozzak, nem fogok kijutni, mert nem érdekelnek.

2013. okt. 20. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 A kérdező kommentje:

70-es.

"Ez is vonzz, hogy könnyen lehet találni embereket barátnak, ha jól megválogatom őket."

A teljes mondatban nem értelmetlen, csak ő kimásolta.

HA jól megválogatom őket, nem pedig de jól kell megválogatnom őket. Én csak próbáltam ugyanúgy fordítani, mint ahogy magyarul leírtam. Egyébként nem értelmetlen, mindkettő lehetséges.

Ha valaki azért jön, hogy kioktasson, abból nem kérek. A kérdésemre kedves válaszok jöhetnek..

2014. jan. 11. 09:10
 72/76 anonim ***** válasza:

kedves almodozo tini KERDEZO ugye ezt TE irtad?? ( lathaoan "Ez is vonzz"

(bizonyara nagyon vonz, de eleg egy z) Magyartalan, ertelmetlen es angoltalan.

"A kérdező kommentje:

Még még írni akartam hozzá, hogy hallottam az amerikaiak kedvességéről is. Ez is vonzz, hogy könnyen lehet találni embereket barátnak, ha jól megválogatom őket.

# 61/71 Időpont 2013-12-17 20:42 Privát üzenet

2014. jan. 16. 18:14
 73/76 anonim ***** válasza:
Hideg van a Venice Beach-en, estere esni fog
2014. febr. 6. 17:50
 74/76 anonim válasza:
Szerintem los angelesben a legjobb dolog az hogy a legtöbb híres sztár itt él.Max még a plázák és a házak ha a gazdag negyedben élsz.
2014. aug. 29. 13:43
 75/76 anonim válasza:
Ne foglalkozz azokkal akik azt mondják nem jutsz ki úgysem.... nekem is mindenki ezt mondta és már megvan a repülőjegy pedig csak 17 vagyok.... Igaz nekem ott él a nagynéném, de egyébként nekem is kicsi korom óta álmaim helye pedig tisztában vagyok a rossz oldalával is de mégis nagyon vonz az a hely. Ott mégis csak több a napsütés és ott az óceán meg minden és zajlik az élet :) és mégis csak ott a sok szár amivel nem megyek sokra de akkor is jó érzés lehet egy városban lenni velük :)
2014. dec. 22. 23:13
 76/76 anonim válasza:
mármint sok a sztár csak kicsit gyorsan írtam
2014. dec. 22. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!