Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Külföldiek, milyennek gondoljá...

Külföldiek, milyennek gondoljátok Los Angelest?

Figyelt kérdés

Tini vagyok és az a legfőbb célom, hogy Los Angelesben élhessek. Milyennek találjátok a várost, az országot? Mi rosszabb van benne mint itt és mi jobb?

Nem kérek olyan válaszokat, hogy ne álmodozzak, nem fogok kijutni, mert nem érdekelnek.

2013. okt. 20. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
88%

"Nem kérek olyan válaszokat, hogy ne álmodozzak, nem fogok kijutni, mert nem érdekelnek."

Akkor érdekeljen. :D Na de miért pont Los Angeles? Filmekben menő hely, avagy?

2013. okt. 20. 16:51
 2/76 anonim ***** válasza:
Voltam LA-ben az amerikai körutam során, nekem totális csalódás volt a város. Többet még ha fizetnék, se mennék vissza többet.
2013. okt. 20. 16:54
 3/76 anonim ***** válasza:
62%
Mert LA olyan joloszveg a mai tiniknek, amúgy amit te látsz a filmekbe az a luxus része Kaliforniának, Beverly Hills stb. nem jövök azzal, hogy nem fogsz kijutni(álmodozni meg mindenki azt álmodozik amit akar), de nem sok az esély rá, főleg, hogy a letelepedési vízumot se osztogatják oda.
2013. okt. 20. 16:59
 4/76 A kérdező kommentje:

1. Kommentelő: Kis korom óta vonzz a hely és nem a filmek miatt. A lehetőségek és angyalok városa és nagyon tetszik így távolról. /Tudom, hogy sok öldöklés van../ Sokszor néztem utána neten, már csak a véleményekre vagyok kíváncsi.

2. Miért?

2013. okt. 20. 17:00
 5/76 A kérdező kommentje:
Értem én, de nem csak a filmekből tudom, milyen az a hely. És mint mondtam, tudom hogy sötét oldala is van. :)
2013. okt. 20. 17:00
 6/76 anonim ***** válasza:
Egyébként miért külföldieket kérdezel egy magyar oldalon? Itt biztos nincsenek. Max külföldön élő magyarok.:D
2013. okt. 20. 17:02
 7/76 anonim ***** válasza:
100%
Tele van sok latin vérű emberrel, bunkók, nagy a bűnözési ráta, nem látványos annyira, pálmafákat fél év alatt megunod stb
2013. okt. 20. 17:03
 8/76 A kérdező kommentje:

A külföldön élő magyarokra értettem. :) Bocsánat a fogalmazásért.

De nem olyan csili-vili? Nekem a színházak is tetszenek. /Amiket olvastam, meg képeket láttam./

2013. okt. 20. 17:05
 9/76 anonim ***** válasza:
66%

Én voltam ott, és teljesen elvarázsolt!

USA minden álmom nekem is, ott szeretnék élni.

Két várost tudok ezen belül leginkább elképzelni: egyik New York, a másik pedig Los Angeles.

A legeslegjobb helyek szerintem. A többi város is tetszett, ahol jártam, de ezek a legjobban. A hangulat, a klíma (főleg L.A.), az emberek, az egész mentalitás...

Nagyon-nagyon szeretnék ott élni, és remélem, hogy egyszer összejön!

2013. okt. 20. 18:07
 10/76 A kérdező kommentje:

Akkor egyforma gondolatmenetünk van. :) Remélem, ha felvesznek abba az iskolába, ahova szeretnék menni, én is megtapasztalhatom, hogy milyen ott. /Mindenhova külföldre szokták vinni a tanulókat./

Hány éves vagy, ha megkérdezhetem?

2013. okt. 20. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!