Külföldiek, milyennek gondoljátok Los Angelest?
Tini vagyok és az a legfőbb célom, hogy Los Angelesben élhessek. Milyennek találjátok a várost, az országot? Mi rosszabb van benne mint itt és mi jobb?
Nem kérek olyan válaszokat, hogy ne álmodozzak, nem fogok kijutni, mert nem érdekelnek.
"Nem kérek olyan válaszokat, hogy ne álmodozzak, nem fogok kijutni, mert nem érdekelnek."
Akkor érdekeljen. :D Na de miért pont Los Angeles? Filmekben menő hely, avagy?
1. Kommentelő: Kis korom óta vonzz a hely és nem a filmek miatt. A lehetőségek és angyalok városa és nagyon tetszik így távolról. /Tudom, hogy sok öldöklés van../ Sokszor néztem utána neten, már csak a véleményekre vagyok kíváncsi.
2. Miért?
A külföldön élő magyarokra értettem. :) Bocsánat a fogalmazásért.
De nem olyan csili-vili? Nekem a színházak is tetszenek. /Amiket olvastam, meg képeket láttam./
Én voltam ott, és teljesen elvarázsolt!
USA minden álmom nekem is, ott szeretnék élni.
Két várost tudok ezen belül leginkább elképzelni: egyik New York, a másik pedig Los Angeles.
A legeslegjobb helyek szerintem. A többi város is tetszett, ahol jártam, de ezek a legjobban. A hangulat, a klíma (főleg L.A.), az emberek, az egész mentalitás...
Nagyon-nagyon szeretnék ott élni, és remélem, hogy egyszer összejön!
Akkor egyforma gondolatmenetünk van. :) Remélem, ha felvesznek abba az iskolába, ahova szeretnék menni, én is megtapasztalhatom, hogy milyen ott. /Mindenhova külföldre szokták vinni a tanulókat./
Hány éves vagy, ha megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!