Obama megválasztása után nemsokkal azt is mondta, hogy átalakítja a bevándorlási törvényt. Gondolom kis esély sincs arra, hogy ezt úgy értette, hogy olyan változtatásokat hoz amik után, külföldiek szabadon mehetnek oda munkát vállalni?
Hát éppen fordítva van mert egy könnyebb bejutási lehetőséget
akar a bevándorlóknak.
De hát eddig is azt akart de eddig sem volt megszavazva ez a törvény szóval szerintem most sem lesz.
Egyébként most nagyon nagy a munkanélküliség ott, szóval egy ideig semmi nem változik.
A választás éjszakáján, mikor már tuti volt, hogy Ő nyert, én se hittem a saját fülemnek, de valóban azt mondta, hogy változtatni akar a bevándorlási törvényen úgy, hogy egyetlen amerikai se érezze azt, hogy veszélyben az állása emiatt, és a hazatérő katonánknak legyen fedél a fejük felett, de Amerika képét vissza kell állítani azzá, ami mindig is mindenki szemében volt, lehetővé kell tenni, hogy ha valakinek van egy álma, és úgy gondolja, hogy az USA-ban meg tudja valósítani, akkor erre biztosítani kell a lehetőséget, erről szól Amerika.
Mellesleg: Neki köszönhetjük az ESTA-t, amivel összehasonlíthatatlanul könnyebb turistaként kimenni, keresztülvitte az egészségbiztosítási törvény megszavazását is. Én hiszek Obamában, és szorítok, hogy ezt is keresztül tudja majd vinni! Szintén a beszédében mondta, hogy egy farmer odament hozzá és megköszönte Neki az egészségbiztosítási törvénymódosítást, mert már mindenük ráment a rákos gyerekük kezelésére, nem volt már több pénzük, de így a gyerek Obamának köszönhetően megmenekült, és ők sem maradtak fedél nélkül. San Franciscoban hallottam/láttam élőben, annyira rossz nem lehet az angolom, hogy félrehallottam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!