Itthoni hangtechnikusi végzettséggel van esély kint hangtechnikusi munkát találni?
Idézlek:
" utánanéztem az USA-n belüli munkavállalásnak és van is ismerősöm kint aki végülis munkaadóként dolgozik, "
Miért nem kérdezed meg az ismerősödet? Ő ott él kint,és ha valaki akkor ő tudja a kérdésedre a választ.
1. ő nem abban a körben mozog
2. nem azt írtam h a legjobb barátom, 1 ismerős akivel évente 1x találkozik+beszél a család:) de köszi, ezzel kisegítettél :)
" A kérdező kommentje:
1. ő nem abban a körben mozog
2. nem azt írtam h a legjobb barátom, 1 ismerős akivel évente 1x találkozik+beszél a család:) de köszi, ezzel kisegítettél :)"
1. Én sem mozgok a villanyszerelői,vízvezeték szerelői vagy programozó szakmákban mégis meg tudom mondani,hogy Angliában mennyire keresettek ezek szakmák,és hogy van -e bárkinek ilyen szakmákkal Angliában boldogulni.Bár egyik szakmában sem vagyok érdekelt,de Angliában élek,és látok,hallok dolgokat.Attól hogy valaki nem abban a körben mozog,mivel helyben van,csak van képe a dolgokról..
2. Egy olyan ismerős akivel egyszer találkozik/beszél a család! Mégis kiemelted,hogy "van is ismerősöm kint aki végülis munkaadóként dolgozik"--Akkor most mi van?? Először jössz avval,hogy van ám ismerős kint aki munkaadó(így az ember azt hinné,hogy van segítség) majd megírod,hogy végül is nem is olyan ismerős..
Szóval ugorj neki a kérdésnek újra...
hogy nem hiányszakma a hangtechnikus, de gondoltam nem is tömegszakma..
A hianyszakma jol meghatarozott fogalom. Az nem szamit, hogy valami tomegszakma-e vagy sem, ha egyszer nem hianyszakma, mivel csak a hianyszakmara lehet szponzoralast szerezni. De ezt gondolom, hogy tudod, hisz azt irtad, hogy utana neztel.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) de aranyos:) tudom, hogy nem rossz indulatból írják, és ez nagyon kedves, de ugye azért írtam ezt, mert épp nem ez érdekelt, mert ezt tudom :)
Ki beszélt arról, hogy azt akarom hallani, hogy könnyű? :)))) de édes:) akkor fussunk neki megint a kérdésnek, pedig szerintem egész érthetően fogalmaztam meg: "Itthoni hangtechnikusi végzettséggel van esély kint hangtechnikusi munkát találni?" ami persze nem egyenlő a "Itthoni hangtechnikusi végzettséggel kilehet jutni az USA-ba?" sokkal inkább hasonlít a (leegyszerűsítve) "itthoni végzettséget vajon elfogadnak az usa-ban, ha valaki hangtechnikusként akarja kipróbálni magát?" . :)
Szerintem semmi otromba nem volt abban, hogy leírtam, mért amerikába vágyódom, s a többiben sem, kivéve (idézek) ,,ugrik neki a kérdésnek még1x a f.szom", amit azért írtam, mert kicsit ledegradálónak találtam a választ, miszerint ugorjak neki a kérdésnek újra..
ui.: nagyon kedves, mivel utánanéztem, ezért igen, ezt tudom, azért köszönöm :) de ugye nem írtam azt, hogy hangtechnikusi végzettséggel akarok kijutni, a kérdés nem foglalja magába, hogy hogy tervezem a kijutásom, ami akár történhet ápolóként, hisz utánanéztem...:) (majd egy esetleges szakmaváltás, mikor az ember biztosan elhelyezkedett..de már teljesen eltértünk a tárgytól, azért köszönök minden választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!