Mennyi az esély erre?
Figyelt kérdés
Túristaként megyek kanadába 2 hónap múlva.Mivel ápolónő vagyok és nem fogadják el kinti munkára az itteni bizonyitványaimat,iskolába fogok járni ami 2 éves.Azalatt a 6 hónap alatt /amig turistaként vagyok/,fogok ott beiratkozni suliba és aztán tanuló vizumot kérni.Mielőtt befejezem az iskolát,ha találok munkaadót akkor pedig igényelek munkavállalóit.Egyébként mindenképpen letelepedni szeretnék,rokonok is vannak kint.Köszi a segítséget!2010. febr. 9. 19:56
1/2 anonim válasza:
Ezt hogy sikerült kitalálni? Gondolod hogy külföldi állampolgárként járhatsz suliba tanulói vízum nélkül...?
2/2 anonim válasza:
Ezt nem egeszen ertem...ezt te talaltad ki vagy a sulid engedi ezt? Hogy mehetnel turistakent, ha tanulni fogsz? A tanuloi vizumot otthonrol kell intezni. A munkavallaloit meg jo elore be kellene adnod. Kepzettseged alapjan lehet, hogy megkapnad. Ki mondta, hogy nem fogadjak el a papirjaidat? Ne hallgass senkire, csak az illetekes szervre. Lehet, hogy csak egy honositasra lenne szukseg, nem 2 eves iskolara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!