Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Külföldiek, milyennek gondoljá...

Külföldiek, milyennek gondoljátok Los Angelest?

Figyelt kérdés

Tini vagyok és az a legfőbb célom, hogy Los Angelesben élhessek. Milyennek találjátok a várost, az országot? Mi rosszabb van benne mint itt és mi jobb?

Nem kérek olyan válaszokat, hogy ne álmodozzak, nem fogok kijutni, mert nem érdekelnek.

2013. okt. 20. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 A kérdező kommentje:

19-es persze, hogy bejártam, de a lényegesebb dolgokat szerintem az nem adja át. Vagy igen?

20-as jó az ötlet, hogy néhány hétig maradok és aztán ha hazajövök meg meglátom, hogy hiányzik-e. Erre gondoltál nem? A bökkenő csak az, hogy a repülőjegy drága és nem lenne annyi pénzem még a jövőben se, hogy oda-vissza utazgassak.

Egyébként, mennyire más kiejtéssel beszélnek, mint ahogy ti tanultátok a nyelvet? Én csak azért hajtok annyira, hogy angolt tanuljak, mert el szeretnék oda menni. Nyilván az semmit se érne, ha csak állok mint hülye a moziban, mert máshogy beszélnek.

2013. okt. 22. 16:46
 22/76 anonim ***** válasza:

Abszolút jól megértettem őket.

Mondjuk én filmekből tanultam a nyelvet, nem iskolában.

2013. okt. 22. 16:59
 23/76 anonim ***** válasza:
41%

Los Angeles egy kellemes hely.... ha van penzed. 300 nap napsutes, nyuzsgo elet, gyonyoru tengerpart (HA van penzed nem fizikai munkaval kuszkodsz a megellhetesedert). Megeri megnezni, ott elni??

Egy idiota irja, hogy Las Vegas nem tetszett neki. 24x7 csillogo, varos eszmeletlen showkkal. Ha vaki olyan barom, hogy a maffiatol akar penztnyerni az ir ilyeneket. Oda szorakozni, kikapcsolodni mennek az emberek.

2013. okt. 22. 18:00
 24/76 anonim ***** válasza:
100%
Eselyed megvan hogy kijuss, de ne gondold azt hogy LA a menyorszag. Vannak a varosnak szep reszei, de van koszos-budos hely is eleg. Ami jo benne az ocean, a meleg, a bulik es az hogy amerika. Ha van eleg penzed, megeri kijonni, viszonylag draga varos es ha dolgozni akarsz egy normalis helyen akkor feltetel a diploma es a perfect angol nyelvtudas.
2013. okt. 22. 18:30
 25/76 anonim ***** válasza:

Egy idiota irja, hogy... bar nem en irtam a Vegas-os megjegyzest, szerintem te vagy az idiota, hogy ilyeneket irsz.

Legalabb 5x jartam a varosban, eloszor csak magam miatt, aztan a latogato rokonokat/baratokat vittem, de oszinten szolva mar ruhellem es ha nem muszaj nem megyek.

Nem mindenkinek jon be a 24/7 csillogas, a tomeg, a kosz, a reszeg tantorgok, a meregdraga showk, a mindenhol cigarettazo emberek (Vegasban ugyanis mindenhol lehet dohanyozni).

Ettol meg nem lesz valaki idiota. De azt gyanitom, hogy te meg nem is jartal ott.... Amugy csillogas az kb. a Las Vegas Blvd menten van es a varos tobbi resze nem tul latvnayos. Raadasul dog meleg van, szaraz a levego es MINDIG ozonlenek a turistak.

Kerdezo: en 3 evi London utan jottem ki es nem esett nehezemre megerteni az amerikai angolt. Nezz filmeket szinkron nelkul, felirattal, azokbol jol lehet tanulni.

2013. okt. 22. 18:38
 26/76 anonim ***** válasza:
52%
en az Us-ban elek es nincsen gondom a nyelvel vagy ha Vegasba latogatok a "draga" show arakkal. Utoljara a Jimmy Buffet showt neztem felesegemmel. $200.00 per/fo ticket. A Cirque du Soleil show nagyon elveztuk, kicst Akinek nincsen penze termeszetesen sehol a vilagon nem erzi jol magat
2013. okt. 22. 20:32
 27/76 anonim ***** válasza:
0%

"Nezz filmeket szinkron nelkul, felirattal, azokbol jol lehet tanulni."

Lathatoan a te ismereteidet az ostoba nyugati filmekbol tanultad

2013. okt. 22. 20:39
 28/76 Makoscsiga ***** válasza:
Ne is haragudj, de a kommented igénytelen megfogalmazása alapján el is hiszem, hogy kiadsz 2x2oo dolcsit egy rohadt show-ra. (Bar szerintem a megyehatárig még nem jutottál el, hogy őszinte legyek) BTW, még nem találkoztam olyan, számomra intelligens és mértékadó emberrel, akinek tetszett volna a vegasi "csillogás". Dehát kinek ez, kinek az.
2013. okt. 22. 20:43
 29/76 anonim ***** válasza:

Lathatoan a te ismereteidet az ostoba nyugati filmekbol tanultad - egy ujabb jele annak, hogy nem vagy tul intelligens, kulonben nem irnal ilyeneket vadidegen embereknek. Akinek van valamennyi angol tudasa, az tud tanulni a filmekbol. Persze aki meg az ABC-t sem tudja, az ne kezdjen filmekkel.

A vegasi showk igenis tul vannak arazva. Foleg az ide latogato magyar turistak penztarcajahoz merve. Orulok, hogy te olyan jol elsz hogy kirantasz 400 dodot a zsebedbol egy koncertre viszont nem lepodok meg, hogy errol ilyen fenhangon irsz. Erre mondjak, hogy tipikus "amerikai" magyar, nem?

2013. okt. 22. 21:06
 30/76 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kellene itt veszekedni.. Mindenkinek más a véleménye. Én jól tudok angolul és mind szerintem, mind a tanárom szerint jó az eredeti hangú filmek. De nem mindenkinek kell hogy tetsszen.
2013. okt. 23. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!