Külföldiek, milyennek gondoljátok Los Angelest?
Tini vagyok és az a legfőbb célom, hogy Los Angelesben élhessek. Milyennek találjátok a várost, az országot? Mi rosszabb van benne mint itt és mi jobb?
Nem kérek olyan válaszokat, hogy ne álmodozzak, nem fogok kijutni, mert nem érdekelnek.
19-es persze, hogy bejártam, de a lényegesebb dolgokat szerintem az nem adja át. Vagy igen?
20-as jó az ötlet, hogy néhány hétig maradok és aztán ha hazajövök meg meglátom, hogy hiányzik-e. Erre gondoltál nem? A bökkenő csak az, hogy a repülőjegy drága és nem lenne annyi pénzem még a jövőben se, hogy oda-vissza utazgassak.
Egyébként, mennyire más kiejtéssel beszélnek, mint ahogy ti tanultátok a nyelvet? Én csak azért hajtok annyira, hogy angolt tanuljak, mert el szeretnék oda menni. Nyilván az semmit se érne, ha csak állok mint hülye a moziban, mert máshogy beszélnek.
Abszolút jól megértettem őket.
Mondjuk én filmekből tanultam a nyelvet, nem iskolában.
Los Angeles egy kellemes hely.... ha van penzed. 300 nap napsutes, nyuzsgo elet, gyonyoru tengerpart (HA van penzed nem fizikai munkaval kuszkodsz a megellhetesedert). Megeri megnezni, ott elni??
Egy idiota irja, hogy Las Vegas nem tetszett neki. 24x7 csillogo, varos eszmeletlen showkkal. Ha vaki olyan barom, hogy a maffiatol akar penztnyerni az ir ilyeneket. Oda szorakozni, kikapcsolodni mennek az emberek.
Egy idiota irja, hogy... bar nem en irtam a Vegas-os megjegyzest, szerintem te vagy az idiota, hogy ilyeneket irsz.
Legalabb 5x jartam a varosban, eloszor csak magam miatt, aztan a latogato rokonokat/baratokat vittem, de oszinten szolva mar ruhellem es ha nem muszaj nem megyek.
Nem mindenkinek jon be a 24/7 csillogas, a tomeg, a kosz, a reszeg tantorgok, a meregdraga showk, a mindenhol cigarettazo emberek (Vegasban ugyanis mindenhol lehet dohanyozni).
Ettol meg nem lesz valaki idiota. De azt gyanitom, hogy te meg nem is jartal ott.... Amugy csillogas az kb. a Las Vegas Blvd menten van es a varos tobbi resze nem tul latvnayos. Raadasul dog meleg van, szaraz a levego es MINDIG ozonlenek a turistak.
Kerdezo: en 3 evi London utan jottem ki es nem esett nehezemre megerteni az amerikai angolt. Nezz filmeket szinkron nelkul, felirattal, azokbol jol lehet tanulni.
"Nezz filmeket szinkron nelkul, felirattal, azokbol jol lehet tanulni."
Lathatoan a te ismereteidet az ostoba nyugati filmekbol tanultad
Lathatoan a te ismereteidet az ostoba nyugati filmekbol tanultad - egy ujabb jele annak, hogy nem vagy tul intelligens, kulonben nem irnal ilyeneket vadidegen embereknek. Akinek van valamennyi angol tudasa, az tud tanulni a filmekbol. Persze aki meg az ABC-t sem tudja, az ne kezdjen filmekkel.
A vegasi showk igenis tul vannak arazva. Foleg az ide latogato magyar turistak penztarcajahoz merve. Orulok, hogy te olyan jol elsz hogy kirantasz 400 dodot a zsebedbol egy koncertre viszont nem lepodok meg, hogy errol ilyen fenhangon irsz. Erre mondjak, hogy tipikus "amerikai" magyar, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!