Külföldiek, milyennek gondoljátok Los Angelest?
Figyelt kérdés
Tini vagyok és az a legfőbb célom, hogy Los Angelesben élhessek. Milyennek találjátok a várost, az országot? Mi rosszabb van benne mint itt és mi jobb?
Nem kérek olyan válaszokat, hogy ne álmodozzak, nem fogok kijutni, mert nem érdekelnek.
2013. okt. 20. 16:48
31/76 anonim válasza:
LA -nek vannak eleg " szurrealis " reszei, East LA egy jo pelda.
Van nagyon sok sokal szebb kornyek, San Diego ( Southern California as well) pl nagyon remek
Egy dolog : ahogy Eisner a Walt Disneynel mondta :
" California, it's a great place, but bring money " :)
Cheers
32/76 anonim válasza:
LA nekem sem jött be. Persze nem olyan rossz hely, de pl SF szerintem sokkal jobb.
33/76 anonim válasza:
San Francisco tényleg jobb. LA túlhypeolt Hollywood miatt.
34/76 anonim válasza:
San Fancisco nagyon kellemes hely, rengeteg latnivalo. Az idojaras sokkal huvosebb mint LA.
Draga varos, ha igazan jol akarod magad erezni vigyel magaddal eleg penzt.
San Diego egy sokkal kisebb varos es gyonyoru tengerpartal
35/76 A kérdező kommentje:
SF-ról és SD-ról is hallottam már, de nekem LA valahogy jobban bejön. Persze lehet, hogy megváltozik majd a véleményem, ha kimegyek.
2013. okt. 26. 12:24
36/76 A kérdező kommentje:
És még egy dolog, lehet, hogy mire én ki tudnék jutni nem lesz ilyen, de a zöldkártya megszerzésére tényleg olyan kevés esély van, mint ahogy mondják? Másképp is ki lehet jutni, úgy hogy nincs amerikai férjed, vagy rokonod, se zöldkártyád? És ha illegálisan élek, annak mi lesz a következménye?
2013. okt. 26. 12:37
38/76 anonim válasza:
Pl kimehetsz tanulni. 3-4 év alatt csak kiélvezed Los Angelest vagy találsz magadnak egy férjet.
39/76 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy fiú? Az amerikai tandíjakat meg nem biztos, hogy meg tudná fizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!