Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Más családban sem ültek...

Más családban sem ültek szülinapot? Miért?

Figyelt kérdés
aug. 3. 08:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
62%
Én utálom, ha engem ünnepelnek. Tudomásul vette a család, és békén hagynak. A feleségem azt elvárja, hogy ne feledkezzek meg az Ő névnapjáról, születésnapjáról, házassági évfordulónkról, Valentin napról, de nem vár nagy ünneplést, elég egy szál virág.
aug. 11. 01:11
 22/22 anonim ***** válasza:

32 vagyok, soha nem tartottunk de azért mert szegények voltunk.

Mondjuk ezt sokszor nem értettem, mert azért arra emlékszem, hogy még egy random hétvégén is ha úgy volt rávalónk sütött muterom egy piskótát, amit kikent egy csokis főzőkrémmel. (Ettük mint a fúlás)

Ha ezt megcsinálta volna a szülinapomkor is és azt mondja rá, hogy torta csak téglalap alakú szerintem gyerekként örültem volna mint majom a ...

Szóval ez így kimaradt. Mostmár felnőtt koromra engem sem érdekel. Tesómmal csinálunk olyat, hogy ha épp van itthon valami pálesz, vagy egy üveg bor, akkor lemegyek hozzá megköszöntöm és iszunk egy kupicával.

A gyerekekkel már más a helyzet, azoknak mi már megtartjuk. Az ő életükből ne maradjon ki az, ami a miénkből kimaradt.

aug. 14. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!