Nál.atok is ha családdal ünnepeltek szülinapot akkor
ilyen szar? (De igazából ez minden ünnepre igaz)
Figyelt kérdés
Vagy ha régen családdal ünnepeltétek, vagy ha esetleg van kisebb tesótok és neki, akkor nektek is olyan a hangulat mintha nem lenne semmi?
De igazából ez minden ünnepre igaz.
2023. nov. 8. 21:03
1/10 anonim válasza:
Ahogy idősödik az ember annál kevésbé kerít nagy feneket az ünnepeknek.
2023. nov. 8. 21:20
2/10 anonim válasza:
Hát nálunk mindig ilyen izzadságszagú kényszer ünnepek voltak/vannak, amit igazából senki sem akar, de muszájból végigüljük. Nem tudom miért. Szeretem a családomat, de valahogy mégis olyan feszengős az egész és látom, h nem csak nekem, hanem a többieknek is.
2023. nov. 8. 21:30
3/10 A kérdező kommentje:
2# Hát hasonló, de olyan mintha senki nem lenne felszabadult és semmi hangulat nem lenne. Néha valamelyik idősebb családtag még jobban lehúzza a kedvet.
2023. nov. 8. 21:44
4/10 anonim válasza:
Nem. Nálunk jó. Mi szeretjük egymást, ezért mindig eleve örülünk, ha együtt lehetünk. :)
"Ahogy idősödik az ember annál kevésbé kerít nagy feneket az ünnepeknek."
Én inkább úgy mondanám, hogy ahogy idősödik az ember annál kevésbé kerít nagy feneket a saját maga ünnepeltetésének, és annál inkább másokra helyezi a hangsúlyt. Nem kezeli egyre kevésbé fontosnak az ünnepeket, hanem próbálja továbbadni a fiatalabbaknak az ünnepek mibenlétét, jelentőségét, megülésüknek a módját, stb., hogy megmaradjanak a családi hagyományok.
2023. nov. 8. 21:57
5/10 anonim válasza:
Nálunk túl nagy a hangulat.. arról szól az ünneplés, hogy a jelenlévők 95%a beb*szik, mint az állat. Elég gáz.
2023. nov. 8. 23:04
6/10 anonim válasza:
Ez sajnos attól függ, hogy milyen a családtagok viszonya alapból egymással. Ahol a családtagok kedvelik egymást, szeretnek együtt időt tölteni, ott nyilván jó a hangulat, ha meg hátuk közepére sem kívánják egymást, akkor mitől lenne kellemes a hangulat, mindegy, hogy karácsony vagy szülinap. Nálunk egy "sima" hétvégi családi összejövetel is kellemesen telik, mert nem kényszerből találkozunk, töltünk egymással időt, a szülinapozások, ünnepek pláne jó hangulatban telnek.
2023. nov. 9. 11:36
7/10 anonim válasza:
Minél nagyobb egy ilyen ünnep annál körülményesebb az egész, rühellek minden ilyet. Amennyire lehet próbálom kerülni, de nyilván teljesen nem lehet.
2023. nov. 11. 20:51
8/10 anonim válasza:
"Minél nagyobb egy ilyen ünnep annál körülményesebb az egész"
Hát annál nagyobb feneket lehet keríteni neki, igen, de azért nem muszáj. Próbáld meggyőzni őket róla, hogy vegyétek lazábbra a figurát, és akkor mindenki jobban érezné magát, te is. :)
2023. nov. 11. 21:10
9/10 anonim válasza:
#8: Köszi, de ha az elmúlt 60 évben ez nem ment, akkor nem a gyk népének tanácsára fog történni :D Nem hisztis kamasz vagyok már, aki kiborul, mert a tesója nagyobb legót kap 14. szülinapra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!