Szerintetek nem szomorú hogy még sosem ünnepelték, ünnepeltem meg a szülinapomat?
Enyém sem volt soha igazán ünnepelve, max gyerekkorban szülők+torta.
Már általánosban fura volt, hogy volt aki kifejezetten partit rendezett mikor 14 éves lett.
Szakközépben kb senki nem köszöntött meg, 18-at is úgy töltöttem be hogy le se szarta senki.
Egyetemen se köszöntöttek meg soha, pedig ott aztán még a facebook is kiírja. Ami leginkább fájó volt, hogy a "baráti" társaságban mindenki mást megköszöntöttek, ajándékkal, közös estével, nekem annyit se mondtak soha hogy boldogat.
Az elmúlt pár évben meg már nem is érdekel, felhív a család, megköszönt szóban és ennyi, le is szarom.
Mondjuk alapból nem vagyok/voltam soha elégedett az életemmel, és úgy voltam hogy mit ünnepeljek? Hogy eltelt még 1 év és nem vagyok előrébb?
Szomorúnak szomorú, de nem is kifejezetten a születésnap miatt, hanem hogy általában véve ennyire figyelnek rám mások, azaz semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!