Hogyan lehetek legalább egy picit boldogabb?
Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy valaki folyton elcseszi a kedvem. Elegem van abból, hogy mindig rossz kedvem van. Kérlek segítsetek! :( Köszönöm.2015. nov. 29. 20:18
1/8 anonim válasza:
Ajjaj, csak nem egy depis tini?:)
3/8 Roland G. válasza:
Komolyan gondolod,hogy itt fogod megkapni a választ?
Én max a kedvedet tudom feldobni egy viccel:
Egy fickó fut a busz után, az egyik utas nevetve felkiált:
- Nézzék a hülyéjét, hogy fut a busz után!
- Hogyne futna, hiszen ő a sofőr!
4/8 anonim válasza:
#3 xDDDDD
on: ennyi infóból hogyan tudnánk segíteni???
5/8 anonim válasza:
Szerintem ezen te tudsz változtatni. :D Pozitív hozzáállás, mindennek a pozitív oldalát kell nézni, ami néha ku.va nehéz, de nekem bevált. :D
ha már valaki elkezdte akkor a viccem neked. :D
-Miért nem tud olvasni a vak cigány?
-Mert cigány! :D
6/8 Roland G. válasza:
5# :DDD
Döntsd el magadban,hogy boldog akarsz lenni.Közhely,de sok minden a fejben dől el.A lényeg,hogy ne búslakodj.
- Hogyan nevezik a búslakodó békaember víz alatti kastélyát?
- ???
- Bú-vár.
Ne légy búslakodó békaember! :D
7/8 anonim válasza:
Háát ha ezek nektek viccesek?!.ööaöa ok
8/8 anonim válasza:
Csak saját magad vagy felelős a boldogságodért. Nem más. Attól, hogy más elrontja a kedved, az nem az ő baja. Te reagálod le rosszul. Egyszerűen nem szabad hagyni, hogy mások változtassák meg a gondolkodásodat. Ne függj másoktól. Milyen könnyedén leírtam ezt, pedig nem az. Nehéz lesz ezt elfogadni, hogy nem más a hibás, hanem csak saját magad, de hidd el, lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!