Gáz, ha még sose ünnepeltem meg a szülinapom?
Nem gáz, nem kötelező.
Nagy bulit én sem tartottam a 18. szülinapomon, feleslegesnek láttam. De azért szűk baráti körben megünnepeltem.
Gondolom úgy azért te is?
Azt nem tudom, hogy mennyire gáz vagy nem gáz, természetes vagy sem, de én sem ünneplem a szülinapjaimat, ha csak tehetem, eltitkolom a dátumot (pl rólam nem megy értesítés a FB-n, hogy szülinapom van), és a rokonokat is arra bátorítom, hogy felejtsék el. Utálom a körülöttem-felhajtást, ha szeretnek, szeressenek egész évben, ajándékok nélkül, és ne csak egy adott napon jussak eszükbe, gondot jelentve, hogy mit is vegyenek.
Ugyanez a karácsony... utálom, hogy egész évben utáljuk X rokont, de karácsony első napján ott jópofizunk az ebédnél, és "szeretjük" egymást.
Én azt hiszem, utálok minden ünnepet.
24/L
Kifejezetten szülinapi bulim nekem sem volt soha. Piálni se járok el.
Max. itthon összejön a szűk családom (ez 5-6 ember), aztán eszünk tortát.
Szakdoga írás miatt el is maradt egy teljesen. Ezt mondjuk bánom, mert szar lett a szakdoga. :D
De amúgy nem gáz semmi. Csináld úgy ahogy boldoggá tesz.
Mondjuk én nem tudok örülni annak, hogy öregszem, de annak igen hogy még életben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!