Más családban sem ültek szülinapot? Miért?
Figyelt kérdés
aug. 3. 08:54
1/22 anonim válasza:
Az én szülinapom nem érdekelt senkit, csak egy ideig, amíg kisgyerek voltam. :( én mindig megünnepeltem mindenkiét, de vissza nem kaptam semmit... Most meg már nem is tartom a kapcsolatot a családdal, mert egyébként sem voltam nekik fontos sosem...
2/22 anonim válasza:
Jehova tanúinál sem szokás. Sőt, úgy tudom tilos.
3/22 anonim válasza:
Csak azoknak nem ünneplik akiket jelentéktelennek tart a környezete.
4/22 A kérdező kommentje:
Nem Jehovások. Szüleim szülinapját sosem ünnepelték a Szülei.
aug. 3. 10:31
5/22 anonim válasza:
Nekem sincs ünnepelve a szülinapom külön, mert sajnos karácsonykor születtem.
6/22 anonim válasza:
Mi mindig ünnepeljük a családban a születésnapokat és a névnapokat is. Szűkebb családban. A távolabbi rokonokat felköszöntjük telefonon vagy Facebookon.
7/22 anonim válasza:
Más családba nem szoktam, csak a sajátomba.
8/22 anonim válasza:
Mi ünnepeljük, bár 3-an vagyunk testvérek, és 3 héten belül van a szülinapunk, így általában 1 nagyobb szülinap van mindhármunknak. Nem ismerek olyan családot, ahol nem ünneplik, csak egy olyat, ahol 18 év felett már nincs ajándék, mert az "csak a gyerekeknek jár". Ezzel én pl nem értek egyet, de náluk így zajlik.
9/22 anonim válasza:
Nálunk csak felköszöntés volt, nagy összeülés, torta, ajándék nem. Elég szegények voltunk.
10/22 anonim válasza:
csak anyám ünnepelte a szülinapomat. Tesó, apa, nagyszülők, stb nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!