Velem van a baj, ha semmit se kérek szülinapomra?
Figyelt kérdés
Közöltem a párommal és kiborult, hogy ha nem kérek semmit akkor őt se kérem stb..2023. nov. 13. 21:54
1/19 anonim válasza:
Elég gyerekes a hozzáállása, nem értem, ebből felnőtt emberként ekkora ügyet csinálnia. Nem kérsz semmit, hát nem kérsz semmit, szíved joga, főleg, ha mindened megvan. Mi az, hogy "kiborul", és ha semmit nem kérsz őt se kéred? Ne haragudj, de ez nem férfihoz méltó viselkedés.
2/19 anonim válasza:
szerintem azzal nincs baj ha nem szeretnél ajándékot. az is lehet azzal bántottad, hogy még őt se.
5/19 anonim válasza:
válasszatok ki 1 menhelyet gyerekkórházat stb adományozzatok oda..elég gyerekes ez a kötelező ajándék..
7/19 anonim válasza:
Elég hülye párod van.
Én magam sokszor voltam úgy, hogy ne akarok semmit. Illetve tisztában voltam vele, hogy amit akarok az olyan érték, hogy nem fogom ajándékként megkapni. Miden más meg olyan, hogy megveszem magamnak amikor kell.
8/19 anonim válasza:
Nézd, te ismered a párod, valószínűleg tudtad, hogy ilyen! Most olyan nehéz lett volna azt mondani, hogy egy üveg pezsgőt, vagy egy tábla csokit kérsz? Csak ennyi, és nincs vita.
9/19 anonim válasza:
Mondd meg a párodnak, hogy a gyerekes hisztit engedje el.
Én sem nagyon szeretek ajándékot kapni, mivel mindenem megvan mindent meg tudok venni és megveszek magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!