Mit szólnátok ha anyátok evek óta nem venne semmit szülinapodrA?
Figyelt kérdés
Ugye hogy ez azt jelenti, valójában nem szeret? Ha csak annyira képes, hogy ír messengeren hogy boldog szülinapot? Nekem nem érték kell, de hogy egy tortát nem tud összedobni... ennyire érdeklem? De en bezzeg mindig adtam neki ajándékot meg tortákat sütötttem... jogos lenne ha ezentúl en is lesz_rnam az ő szulinapját?2020. jún. 20. 17:06
1/29 A kérdező kommentje:
Tehat a lenyeg hogy nem elfelejti hanem szarik rá
2020. jún. 20. 17:06
2/29 anonim válasza:
Jogos lenne. Minek ugrálod körbe ha őt nem érdekled? Majd talán veszi a lapot...
3/29 A kérdező kommentje:
De ő elvarja hogy körbugraljuk mert ő a szülő, aki fölnevelt... ja, csak a neveles nem abból all hogy lelkileg tönkreteszi a gyereket, mert ő ettől érzi többnek magát. Mert masnak nem mer beszólni. De a gyereken letöltheti a dühét. És neked kuss van mert te vagy a gyerek. Viseld el hogy lelkileg roncsot cinal belőled mert fizeti utanad a számlakat es ad ebédet.
2020. jún. 20. 17:13
4/29 A kérdező kommentje:
És ha 18 ev után vissza mersz szólni vegre akkor te vagy a rossz gyerek mert így beszelsz szegeny anyaddal, aki fölnevelt
2020. jún. 20. 17:15
5/29 anonim válasza:
Hát mit mondjak erre? Jelenleg kiszolgáltatott helyzetben van, nincs más, el kell fogadnod. De amint önálló életet kezdesz, akkor már nyilván semmi nem muszáj. Kitartás!
6/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiszolgaltatva, mar külön elek tőle
2020. jún. 20. 17:21
7/29 anonim válasza:
Kérdező,teljesen megértelek.Sajnos sok ilyen szülő van,aki nem neveli,hanem uralkodik a gyerekén.
Sz.rd le az ő szülinapját,és talán felfogja hogy mi van
8/29 anonim válasza:
Ezt írtam én is neki. Vagy van valami több száz milliós örökség netán, ami miatt meg kellene felelni anyunak? Mert ha nincs akkor hagyd a p-be.
10/29 anonim válasza:
Én mindig két puszit kaptam, na bumm. Én meg mindig elfelejtettem az övét, de azért jóban voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!