Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mit szólnátok hozzá ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok hozzá ha egy lány akit csak látásból ismertek irna facen szülinapotokra? Megakarnátok ismerkedni vele jobban?

Figyelt kérdés

2017. szept. 14. 19:51
 1/3 anonim válasza:

Habár én lány vagyok, de szerintem a fiúk is hasonló választ fognak adni..

Ha tetszel neki, akkor maximum veheti egy „kezdeményezésnek”, de lehet, hogy nem gondol bele többet, hanem hogy szimplán kedves vagy. :)

2017. szept. 14. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Akarni lehet hogy akarnék, de nem hiszem, hogy ráírnék ha az idővonalamra írna.

Viszont ha üzenetben tenné, valószínű folytatnánk a beszélgetést, és megismerkednénk, az se lenne kizárva hogy több is legyen belőle. 17/f

2017. szept. 14. 20:08
 3/3 anonim válasza:
Furcsának érezném, mert nincs kint a dátum, hogy mikor születtem. :D Nem az, hogy egy idegen nem tudja mikor születtem, de az ismerőseim se. :D :D Csak rokonok.
2017. szept. 16. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!