Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha anyátok evek...

Mit szólnátok ha anyátok evek óta nem venne semmit szülinapodrA?

Figyelt kérdés
Ugye hogy ez azt jelenti, valójában nem szeret? Ha csak annyira képes, hogy ír messengeren hogy boldog szülinapot? Nekem nem érték kell, de hogy egy tortát nem tud összedobni... ennyire érdeklem? De en bezzeg mindig adtam neki ajándékot meg tortákat sütötttem... jogos lenne ha ezentúl en is lesz_rnam az ő szulinapját?

2020. jún. 20. 17:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
24. Nincs örökség, csak mindnkitől ezt hallom hogy az anyát tisztelni és szeretni KELL, mert megszűlt és fölnevelt. Na és akkor mindent tűrni is kell neki? Ha nem az anyam lenne, egy ilyen emberrel én már nem tartanam a kapcsolatot, mert mástól nem kaptam annyi bantast mint tőle. De persze masok előtt jatsza a jó szülőt ezert mindenki elhiszi hogy en vagyok a halatlan rossz kölok
2020. jún. 20. 17:36
 12/29 anonim ***** válasza:
61%

Ilyen mérgező szülőt teljesen ki kell gyomlálni az életedből, + nem ártana egy jó pszichológus, aki rendbe tesz.

Persze, hogy nem normális. Nem csak az ajándék miatt, hanem amiket még írtál.

2020. jún. 20. 17:37
 13/29 A kérdező kommentje:
24 eves vagyok keso ezt mar rendbe tenni . Parkapcsolatom se volt meg miatta.
2020. jún. 20. 17:39
 14/29 anonim ***** válasza:
33%
Semmit, nem érdekelne hogy ajándékozgat-e Megköszönt, az éppen elég
2020. jún. 20. 17:43
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig is azt mondtam a szüleimnek,h nem kell semmi , volt h mondtam tortát se vegyenek, a pénzből vegyen magának valamit. Sosem csináltam ebből nagy dolgot..

Viszont hány éves vagy, h ha ennyire bánt a dolog , és anyukád el várja h körbe ugráld! Ha ő "baszik" rád, minek csicskulsz be neki a szülinapján?

2020. jún. 20. 17:49
 16/29 A kérdező kommentje:
24 eves vagyok mar kétszer is leírtam
2020. jún. 20. 17:51
 17/29 anonim ***** válasza:
77%

A kérdésed alapján 14 évesnek gondoltalak volna!

Egy felnött esetében böven elég, ha fekhív vagy ír valaki és úgy köszönt fel, nem kell "ajándék", ez iskolás szint.

2020. jún. 20. 17:52
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert bant ennyire a noverem tette jol kiment kuldoldre es nem hagyja hogy tobbet bantsa ez a noszemelY. En meg meg mindig foglalkozom vele mondvan az anyam megse hagyhatom egyedul lehet en is hibas vagyok mert hagyom magam befolyasolni
2020. jún. 20. 17:53
 19/29 anonim válasza:
100%

Nem értelek.

Egyfelől írod, hogy lelkileg tönkretett az anyád, hogy mindig a gyerekein töltötte ki a gondjait, hogy a nővéred külföldre menekült előle.

Másfelől azt is mondod, hogy már 24 éves vagy, független, nem vagy kiszolgáltatott helyzetben.

Nem tudom sehogy sem a dolgot összerakni..

Fordíts hátat anyádnak, és kezd el mihamarabb magad újra összerakni.

Kérj segítséget, ha kell. Sosem késő változtatni és gyógyulni, bármennyire reménytelennek is tűnik ebben a pillanatban.

A vérkötelék önmagában nem jelent semmit. Nem tartozol semmivel anyádnak, ha ilyen, bárki bármit mond.

A szülőnek egy törődő, szerető embernek KELLENE lennie az életünkben, és sokunknak az is. Ezért persze, hogy a legtöbben nem értik a helyzetedet.

De te tudod, mi van valójában.

Fogadd el, és kezdj aszerint cselekedni.

Engedd meg magadnak, hogy helyrejöhess!

2020. jún. 20. 18:20
 20/29 anonim ***** válasza:
5%
Annyira gyerekes vagy. Évek óta semmit nem kapok születésnapomra, mégse írogatok a gyakorikérdésekre. Születésnap is ugyanolyan nap mint a többi, csak te tulajdonítasz neki nagyobb jelentőséget.
2020. jún. 20. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!