Mit szólnátok ha anyátok evek óta nem venne semmit szülinapodrA?
Ilyen mérgező szülőt teljesen ki kell gyomlálni az életedből, + nem ártana egy jó pszichológus, aki rendbe tesz.
Persze, hogy nem normális. Nem csak az ajándék miatt, hanem amiket még írtál.
Én mindig is azt mondtam a szüleimnek,h nem kell semmi , volt h mondtam tortát se vegyenek, a pénzből vegyen magának valamit. Sosem csináltam ebből nagy dolgot..
Viszont hány éves vagy, h ha ennyire bánt a dolog , és anyukád el várja h körbe ugráld! Ha ő "baszik" rád, minek csicskulsz be neki a szülinapján?
A kérdésed alapján 14 évesnek gondoltalak volna!
Egy felnött esetében böven elég, ha fekhív vagy ír valaki és úgy köszönt fel, nem kell "ajándék", ez iskolás szint.
Nem értelek.
Egyfelől írod, hogy lelkileg tönkretett az anyád, hogy mindig a gyerekein töltötte ki a gondjait, hogy a nővéred külföldre menekült előle.
Másfelől azt is mondod, hogy már 24 éves vagy, független, nem vagy kiszolgáltatott helyzetben.
Nem tudom sehogy sem a dolgot összerakni..
Fordíts hátat anyádnak, és kezd el mihamarabb magad újra összerakni.
Kérj segítséget, ha kell. Sosem késő változtatni és gyógyulni, bármennyire reménytelennek is tűnik ebben a pillanatban.
A vérkötelék önmagában nem jelent semmit. Nem tartozol semmivel anyádnak, ha ilyen, bárki bármit mond.
A szülőnek egy törődő, szerető embernek KELLENE lennie az életünkben, és sokunknak az is. Ezért persze, hogy a legtöbben nem értik a helyzetedet.
De te tudod, mi van valójában.
Fogadd el, és kezdj aszerint cselekedni.
Engedd meg magadnak, hogy helyrejöhess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!