Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok hozzá, ha a...

Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok családja elfelejtené a szülinapotokat?

Figyelt kérdés

Már 6 éve együtt vagyunk, sokat vagyunk náluk, mindenben segítek stb. szinte a második családomnak tekintem őket, ők is szeretnek, viszont a szülinapomat, ezek szerint nem tudják, és rosszul esett.

Tudom sokak nem is foglalkoznak szinte egyáltalán a szülnapokkal felnőttek esetében, de a párom családjában szokás megünnepelni őket.

A páromra is mérges vagyok, mert ha más nem legalább ő szólhatott volna nekik.

Azért is idegesítő, mert én úgy nagyjából mindenkinek tudom mikor van, bár az is igaz, hogy én amúgyis jó vagyok az ilyenek megjegyzésében.

23/L

2020. máj. 7. 22:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
31%

Én meg értelek, ebben az esetben ha ilyen közeli a viszony nekem is baromi rosszul esne. Elég gáz szituáció... Meg nehezen is hihető (elhiszem csak olyan nem normális) hogy kimaradt. Sajnálom!

22l

2020. máj. 7. 22:04
 2/30 A kérdező kommentje:
Megjegyzem nem az a bajom, hogy nem csaptak valami nagy szülinapi partit, vagy nem vettek drága ajandékokat, csak egy csokira, meg egy felköszöntésre gondoltam.
2020. máj. 7. 22:04
 3/30 Metionin ***** válasza:
85%

Általában elfelejtik. Jobban mondva nem érdekli őket, bár mi nem vagyunk ilyen cukiskodó viszonyban. Én sem tudom az övéket, csak saccper és figyelmeztetni szoktam páromat hogy majd írjon nekik,különben meg lesznek sértődve.

Szerintem ha te tényleg ilyen közel állsz hozzájuk, akkor gáz. Főleg ha náluk szokás az ünneplés. De az is lehet, hogy csak te hiszed hogy ennyire közel állsz hozzájuk.

2020. máj. 7. 22:05
 4/30 anonim ***** válasza:
34%
Manapság már a fb is szól, ha esetleg nem tudnák, mikor van. Nekem is rosszul esne
2020. máj. 7. 22:06
 5/30 A kérdező kommentje:
Na igazából csak holnap lesz, de a barátom ma egy másik téma kapcsán megemlítette mellékesen, és kiderült, hogy nem is tudták.
2020. máj. 7. 22:09
 6/30 anonim ***** válasza:
16%
Azonnal hagyd ott.. Nem is emberek az ilyenek!
2020. máj. 7. 22:12
 7/30 anonim ***** válasza:
71%
En sem koszontenem fel oket, adok kapok. Ennyi.
2020. máj. 7. 22:16
 8/30 anonim ***** válasza:
89%

én semmit. én is elfelejtem sok emberét/ nem is tudom, nem értem ezen miért sértődik meg sok ember 😅 néha a sajátomat is elfelejtem, anyumét is, de nem sértődik meg senki

szerintem ilyen miatt haragudni, vagy valami felesleges. főleg ha az adott ember olyan feledékeny mint én :'D max megemlíted/férjed megemlíti hogy szülinapod van, és akkor valszeg csak felköszöntenek. ilyen miatt ne haragudj, ne is legyél rájuk dühös, nem mindenki emlékezhet erre.

2020. máj. 7. 22:24
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

"Na igazából csak holnap lesz, de a barátom ma egy másik téma kapcsán megemlítette mellékesen, és kiderült, hogy nem is tudták."

"A páromra is mérges vagyok, mert ha más nem legalább ő szólhatott volna nekik."

Ez így konkrétan ellentmondás, hisz párod éppenséggel most szólt.

Holnap lesz a születésnapod, tehát e pillanatban még semmilyen köszöntéssel nincsenek elkésve. Te viszont már megelőlegezed a sértődést és a duzzogást. Ebből kb. az jön le, mintha nekik hetek óta lázban kellene égniük, hogy jön a NAGY NAP, a te születésnapod.

Amúgy ha jól értem nem is vagytok férj-feleség. Juss el idáig, aztán lényegesen nagyobb esély lesz rá, hogy számon tartják a te név- és születésnapodat is.

2020. máj. 7. 22:24
 10/30 anonim ***** válasza:
93%

Én emiatt írok be mindent a naptárba. Minden héten megnézem és "csak" úgy jut eszembe, hogy valakinek szülinapja lesz.

Most, ebben a vírus helyzetben pláne nem tudom még azt se, hogy milyen nap van.

A lényeg, hogy a párod szólt, a szülei most már tudják, hogy holnap fel kell köszönteniük.

Amúgy Boldog Szülinapot!🎂

2020. máj. 7. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!