Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok hozzá, ha a...

Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok családja elfelejtené a szülinapotokat?

Figyelt kérdés

Már 6 éve együtt vagyunk, sokat vagyunk náluk, mindenben segítek stb. szinte a második családomnak tekintem őket, ők is szeretnek, viszont a szülinapomat, ezek szerint nem tudják, és rosszul esett.

Tudom sokak nem is foglalkoznak szinte egyáltalán a szülnapokkal felnőttek esetében, de a párom családjában szokás megünnepelni őket.

A páromra is mérges vagyok, mert ha más nem legalább ő szólhatott volna nekik.

Azért is idegesítő, mert én úgy nagyjából mindenkinek tudom mikor van, bár az is igaz, hogy én amúgyis jó vagyok az ilyenek megjegyzésében.

23/L

2020. máj. 7. 22:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem miért kell mindent felvenni.

A héten volt a szülinapom, a párom apukája nem köszöntött fel, sőt még a saját szüleim se, de ez mellékes.

Igazából lesz.rom. Elfelejtették, hát ez van, biztos sok dolguk volt.

Gyerekesnek tartom, hogy ezen lovagolsz.

2020. máj. 8. 08:51
 22/30 anonim ***** válasza:
81%

Mivel 4 nap van a szülinapunk között a barátom szülei nem felejtik el. Születésnapom előtt pár nappal a Facebookról is le szoktam venni a szülinapomat, mert jobban esik, ha olyanok köszöntenek fel, akik tényleg tudják mikor van, és nem a 30.olyan személy ír, akinek csak köszönök, de amúgy nem tud rólam sokat.

Családi körben szerintem alap, hogy hozzátartozónak tudjuk a szülinapját, én még a volt osztálytársaimét is tudom (ha úgy nézzük, velük is sokáig éltem együtt). Várd ki a mai napot, lehet tudják, és készültek valamivel :) de írd majd meg mi történt.

És persze: Boldog szülinapot! :)

2020. máj. 8. 09:32
 23/30 anonim ***** válasza:
88%

Párommal együtt vagyunk 3 éve és nem bírja megtanulni a szülinapom, pedig szoktam ugratni is vele sokszor, hogy a mobilomon is az a pin kód, úgyhogy védve vagyok sosem töri fel. XD

Szerintem vannak ilyen emberek, akik képtelenek megjegyezni. Én előtte 1-2 héttel szoktam neki szólni, meg hogy milyen ajándéknak örülnék, aztán viszlát. A családomban csak anyukám szokott emlékezni rá, a többiek rendszeresen felhívnak pár nappal később hogy bocs elfelejtettem. Én ezen már csak röhögök, főleg, hogy 25 felett már nem várod úgy a szülinapokat, mert csak azt jelenti tovább öregszel és nemár...

2020. máj. 8. 10:30
 24/30 anonim ***** válasza:
92%
Annyira nem érdekelne, amíg a párom emlékszik
2020. máj. 8. 12:08
 25/30 anonim válasza:
100%
Na most mi a helyzet, kedves kérdező? Utólag vagy előre felejtették el? Szólt előre a barátod vagy sem? 6 éve együtt vagytok, eddig felköszöntöttek?
2020. máj. 8. 15:16
 26/30 anonim ***** válasza:
17%
Nem vagy fontos nekik sajnos, azert nem erdekli oket a szuletesnapod.
2020. máj. 8. 19:18
 27/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem izgatna. Engem se érdekel ugyanis a párom pereputtyának a születésnapjai.
2020. máj. 9. 18:39
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ami biztos a kérdező már előre megsértődött b..meg Medve a létrádat effektus...
2020. máj. 9. 22:30
 29/30 anonim ***** válasza:
58%

Én már tobbszor felejtettem el a sajat szulinapomat is ( aznap vizsgaztam, december kozepen van a szulinapom )

Ha nem ir rám anya, smsben hogy boldog szulinapot es szurkolok a vizsgához!, akkor kajak úgy telt volna az egesz delelottom hogy azt se tudom, szulinapom van.

A nevnapomat is felejtettem mar el.

A csaladtagokrol ne is beszeljunk, az ocsimnek folyton keverem hogy szep 26 vagy 29 szuletett e, a nevnapjat nem tom pontosan megmondani, november vegen van :D

Apunál folyton kevertem 15 vagy 16an szuletett e.

Vannak ilyen emberek.

A párod szóljon nekik, hogy "heee, szülinapja van andinak!!" ( bocs , nem tom hogy hivnak :D ) es fel fognak koszonteni.

2020. máj. 18. 04:17
 30/30 anonim ***** válasza:
79%
engem nem szokott érdekelni, bár ehhez hozzá tartozik hogy alapból nem foglalkozom a születésnapommal
2020. dec. 23. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!