Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotok családja
elfelejtené a szülinapotokat?
Figyelt kérdés
Már 6 éve együtt vagyunk, sokat vagyunk náluk, mindenben segítek stb. szinte a második családomnak tekintem őket, ők is szeretnek, viszont a szülinapomat, ezek szerint nem tudják, és rosszul esett.
Tudom sokak nem is foglalkoznak szinte egyáltalán a szülnapokkal felnőttek esetében, de a párom családjában szokás megünnepelni őket.
A páromra is mérges vagyok, mert ha más nem legalább ő szólhatott volna nekik.
Azért is idegesítő, mert én úgy nagyjából mindenkinek tudom mikor van, bár az is igaz, hogy én amúgyis jó vagyok az ilyenek megjegyzésében.
Mi 8 éve vagyunk együtt, nagyon jó viszonyom az anyósékkal, karácsony előtt 1 nappal van a szülinapom, sosem köszöntenek fel. Abszolút nem érdekel, nem az oviban vsgyunk
2020. máj. 7. 22:37
12/30 ASegélyember válasza:
Nekem konkretan multkor apám felejtette el, szóval te nem vagy akkora szarban mint én 😀
Kíváncsi vagyok mi lesz ha 18 leszek nemsoká, vajon eszébe jut e?
2020. máj. 7. 22:58
13/30 anonim válasza:
Csodálkoznék, mert anyósomnak és sógornőmnek 1 nappal utánam van a szülinapja. Természetesen soha nem is felejtik el, mindig együtt tartjuk + még az egyik lányomét is, aki szintén csak pár nap különbséggel született abban a hónapban. Egy tortára szoktunk összesített számgyertyát tenni. Idén voltunk 224 évesek. :-D
2020. máj. 7. 23:31
14/30 anonim válasza:
6 év alatt most esett le, hogy nem tudják mikor van a szülinapod, vagy csak a mostanit felejtették el?
2020. máj. 8. 00:46
15/30 anonim válasza:
Semmit.
8 eve elek együtt a férjemmel, 6 eve vagyunk házasok. Anyós nálunk el. Mindennap egyutt kavezunk, de ennyi ido utan se tudja, hogy iszom a kavet. Na bumm.
2020. máj. 8. 06:44
16/30 anonim válasza:
Jól értem, hogy te ELŐRE megsértődtél, hogy nem tudják a szülinapodat?????? Veled se lehet könnyű az élet...
2020. máj. 8. 06:50
17/30 anonim válasza:
Anyósomék 2. Nekik minden szar be van jelölve a naptárba, névnap, évfordulók, párom unokatestvéreinek a születésnapja, de az enyém nincs. 10 éve vagyunk együtt. De mivel a mi családunkban nem ünneplünk semmi ilyesmit, se karácsonyt stb., nem igen zavar. Legtöbbször én is elfeledkezem róla. Legutóbb a munkaadóm köszöntött fel én meg csak néztem, hogy mi van. Ha neked ez fontos, hívasd meg õket pároddal váratlanul szülinapi ebédre, hátha leesik nekik.
2020. máj. 8. 07:10
18/30 anonim válasza:
Nem csinálnék ebből problémát, előre meg aztán főleg..
26N
2020. máj. 8. 07:44
19/30 anonim válasza:
17!
Ha nem ünnepeltek semmit, miért kellene az anyósnak megjegyzenie veled kapcsolatban bármit is?
2020. máj. 8. 07:57
20/30 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha elfelejtené mindenki, nem kellene a kötelező jópofizás, hogy hihihi-hahaha, jaj de örülök, amikor közben utálom, ha rám figyelnek, az pedig kizárt, hogy ünnepeltessem magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!