Mivel fogjátok felköszönteni az országunk augusztus 20.-án?
Figyelt kérdés
Egyáltalán felszoktátok köszönteni Magyarországot ?! Felkelsz fél 6 kor és csipás szemmel mondod, hogy "boldog születésnapot édes hazám?" ha nem mért nem?2021. aug. 16. 17:50
51/54 anonim válasza:
Nem éreztem semminek. Viszont érdekes, hogy a Pride "nem provokatív", viszont a kulturális múltra tekintő, ünnepi tűzijáték már-már náci... Aki ezen kiigazodik... XD :-D
52/54 anonim válasza:
Hát elég uncsi volt ez a sok pofázás. 2 perc duma, 2 perc tűzijáték, hűha. Miért nem lehet úgy, mint régen? Miért kell ezt is elrontani?
Az a pöttyös ló is ( bocs, nem tudom, mivel volt csinálva) elég gagyira sikerült. Láttam külföldi videókat tűzijátékról, ott is voltak ilyenek, de 1000x profibb, szebb 😃
53/54 anonim válasza:
Európa eddigi legnagyobb tűzijátéka, szerintem ez eléggé profi... De persze, még Banglades én is jobb, mint itt minden.
54/54 anonim válasza:
Ilyenkor mindig visszaemlékszem, hogy mikor iskolás voltam. Folyt be a víz az iskolába a tetőn át, hiába toldozták, foltozák. Akkor 40-50 éve volt az iskolaépület egy eredetileg 5 évre szánt szükségmegoldás. Egy külföldi adomány. Budapesttől 15 kilométerre. Folyt a víz a fejünkre, rakosgattuk a vödröket. Aztán, amikor vége lett, én szerencsére nem. De öcsém már kapott egy alaptörvényt. Már az eleje sem stimmelt. Furcsa egy fazon írta, maga ellen való utálatból. Szégyellem ezt az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!