Mivel fogjátok felköszönteni az országunk augusztus 20.-án?
Figyelt kérdés
Egyáltalán felszoktátok köszönteni Magyarországot ?! Felkelsz fél 6 kor és csipás szemmel mondod, hogy "boldog születésnapot édes hazám?" ha nem mért nem?2021. aug. 16. 17:50
11/54 A kérdező kommentje:
amúgy kár hogy a háztartások ilyenkor nem tűzijátékoznak, mint szilveszterkor...pedig akkor csak egy évforduló telik el, enyni erővel aug. 20-án is lehetne tűzijátékozni, nem csak központi helyeken !
2021. aug. 16. 23:13
12/54 anonim válasza:
Normális ember Szilveszterkor sem tűzijátékozik
13/54 A kérdező kommentje:
#12 ez csak egy példa volt, felőlem ha nem tűzijátékozunk se aug 20 se dec 31-én az is tökre rendben van, csak ha mégis szilveszterkor mindenki tűzijátékozhat akkor talán országunk születésnapját is lehetne ünnepelni vagy akkor egyiket se !
2021. aug. 16. 23:17
14/54 anonim válasza:
12.vagyok, én egyiket sem ünneplem.
15/54 A kérdező kommentje:
#14 mért nem? Amúgy más szülinapokat se vagy csak Magyarországét nem tartod?
2021. aug. 16. 23:24
16/54 anonim válasza:
Én rá fogok mászni a barátnőmre és megmutatom neki, hogy a magyar anyaföld szülöttei mire képesek
17/54 A kérdező kommentje:
#16 egy igazi hazafi ! Tessék utána csinálni !
2021. aug. 17. 02:28
18/54 anonim válasza:
Pezsgő durran, Himnusz, majd utána Kárpátia üvölt a hangfalon, majd ezzel a lendülettel megyünk visszafoglalni Erdélyt.
Elég hazafi?
19/54 anonim válasza:
Orvosnak mutasd meg magad, ha tényleg nem vagy troll.
Ulyen baromságot életemben nem hallottam.
20/54 anonim válasza:
Én szigorúan Gösserrel szoktam 13-szor koccintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!