Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mivel fogjátok felköszönteni...

Mivel fogjátok felköszönteni az országunk augusztus 20.-án?

Figyelt kérdés
Egyáltalán felszoktátok köszönteni Magyarországot ?! Felkelsz fél 6 kor és csipás szemmel mondod, hogy "boldog születésnapot édes hazám?" ha nem mért nem?

2021. aug. 16. 17:50
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
#30 te vagy a troll hogy itt írkálsz nekem provokálsz embereket meg meghazudtolsz ismeretlenül ! Amúgy meg nemtudok szépen gépelni ennyi , sose volt eddig számítógépem, de nem fogok egy hegyi trollnak magyarázkodni ! Inkább ünnepeld meg a hazád te hálátlan kis... !
2021. aug. 17. 21:29
 32/54 A kérdező kommentje:
azzal nincs bajod hogy a lánom fejből eljátsza a himnuszt mi? A szél pedig spirituális szerepet tölt be , olvass utána !
2021. aug. 17. 21:31
 33/54 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező ! Szép dolog, hogy a családoddal megünneplitek az ország szülinapját , elgondolkodtattál, hogy tényleg sokat várunk az államtól hogy adjon nekünk, gondoskodjon rólunk , tartson el, ha baj van adjon segélyt , csok-ot támogatásokat, de mi még arra se vagyunk képesek, hogy illő mód annyit mondjunk Isten éltessen Magyarország !
2021. aug. 17. 21:58
 34/54 A kérdező kommentje:
#33 Örülök, hogy vannak még hozzád hasonlók !!! Ébredj magyar !
2021. aug. 17. 22:39
 35/54 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanazok a helyesírási hibáid a másik fiókkal is. :D Jelentgetheted a neked nem tetsző válaszaimat, legalább tudom, hogy olvastad. De a lényeg ugyanaz lesz: senki nem ünnepel ilyen módon, mégis mindenkit hülyének nézel. Amikor mindenki más szembe jön az autópályán, akkor lehet, hogy te mész rossz irányba.

Kaptál normális válaszokat, de nem fogadod el őket. Akkor mi értelme volt a kérdésednek?

2021. aug. 17. 22:49
 36/54 anonim ***** válasza:
87%

Ideje lenne a bannolást új alapokra helyezni, hogy az ilyen debilektől végre megszabaduljunk.

Annyira szereted a hazádat, hogy még magyar nyelven helyesen írni sem tudsz.

De ha te akarod, akkor köszöntsd fel. A kivitelezésére kíváncsi lennék.

Persze csak olyan helyen, ahol senki nincs rajtad kívül, mert bolondnak fognak nézni és/vagy kinevetnek.

2021. aug. 18. 06:40
 37/54 A kérdező kommentje:
te vagy a vicc, hogy képes voltál emiatt egy másik pofilt csinálni, hogy leírd ide is a sületlen troll dumád, ami 100% provokáció és fröcsögés , mert évekre nem futja!
2021. aug. 18. 11:24
 38/54 anonim ***** válasza:
82%

A 35-ös én vagyok, akit üzenetben is zaklatsz, de ha arra célzol ezzel, hogy a 36-osat is én írtam, akkor tévedsz. Összesen 3 választ írtam ide, amiből egyet jelentettél. Másik profilom nincs és nem is lesz. Nem fogok miattad csinálni egyet. :D

Emellett te vagy az, aki üzenetben is másokat provokál, ha nem tetszik valami. De ne aggódj, letiltottalak. Kár, hogy az üzenetet nem lehet jelenteni...

2021. aug. 18. 11:43
 39/54 anonim ***** válasza:
86%

Falra mászom ettől, hogy "Magyarország születésnapja". Az utóbbi néhány évben a Fidesz találta ezt ki, előtte az alkotmány ünnepe volt, ami egyébként ugyanilyen téves. De augusztus 20. sohasem volt "Magyarország születésnapja".

Esetleg az államalapítás ünnepe, még talán ez áll a legközelebb a valósághoz, ha mindenképp fáj kimondani, hogy Szent István király liturgikus ünnepe.

2021. aug. 18. 17:01
 40/54 anonim ***** válasza:
83%
Évszázadokon át aktuálpolitika próbálta a maga hasznára fordítani.
2021. aug. 18. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!