Mivel fogjátok felköszönteni az országunk augusztus 20.-án?
Ugyanazok a helyesírási hibáid a másik fiókkal is. :D Jelentgetheted a neked nem tetsző válaszaimat, legalább tudom, hogy olvastad. De a lényeg ugyanaz lesz: senki nem ünnepel ilyen módon, mégis mindenkit hülyének nézel. Amikor mindenki más szembe jön az autópályán, akkor lehet, hogy te mész rossz irányba.
Kaptál normális válaszokat, de nem fogadod el őket. Akkor mi értelme volt a kérdésednek?
Ideje lenne a bannolást új alapokra helyezni, hogy az ilyen debilektől végre megszabaduljunk.
Annyira szereted a hazádat, hogy még magyar nyelven helyesen írni sem tudsz.
De ha te akarod, akkor köszöntsd fel. A kivitelezésére kíváncsi lennék.
Persze csak olyan helyen, ahol senki nincs rajtad kívül, mert bolondnak fognak nézni és/vagy kinevetnek.
A 35-ös én vagyok, akit üzenetben is zaklatsz, de ha arra célzol ezzel, hogy a 36-osat is én írtam, akkor tévedsz. Összesen 3 választ írtam ide, amiből egyet jelentettél. Másik profilom nincs és nem is lesz. Nem fogok miattad csinálni egyet. :D
Emellett te vagy az, aki üzenetben is másokat provokál, ha nem tetszik valami. De ne aggódj, letiltottalak. Kár, hogy az üzenetet nem lehet jelenteni...
Falra mászom ettől, hogy "Magyarország születésnapja". Az utóbbi néhány évben a Fidesz találta ezt ki, előtte az alkotmány ünnepe volt, ami egyébként ugyanilyen téves. De augusztus 20. sohasem volt "Magyarország születésnapja".
Esetleg az államalapítás ünnepe, még talán ez áll a legközelebb a valósághoz, ha mindenképp fáj kimondani, hogy Szent István király liturgikus ünnepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!