18 évet tölt a barátom augusztusban! Mit vegyek?
Figyelt kérdés
sziasztok.nos a fentiekből szerintem már sejtitek...igen! Én is ajándék ötleteket várnék tőletek. SoS!2018. júl. 29. 12:36
1/7 anonim válasza:
18. Születésnap. Piát szoktak venni, jelképesen persze, de nem kötelező. Nem ismerjük a barátodat, téged sem. Nem tudjuk lányok vagytok-e vagy fiúk.
Nem írtál le rólatok semmit. Így nehéz nekünk megmondani :D
2/7 A kérdező kommentje:
17 lány vagyok,F18-at tölt.. 1,5éve vagyunk együtt.
2018. júl. 29. 13:13
3/7 anonim válasza:
gumi óvszert, a szaporodás ellen .
4/7 anonim válasza:
Ennyi informaci alapjan, barmit. Piat, parfümöt, könyvet, mozijegyet, stb.,stb. Igazaból, masfél fév utan, csak tudod mar, hogy mi erdekli, minek örülne.
6/7 anonim válasza:
Ha másfél év utan nem tudod mire vágyik nem keresel mást? :)
7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadónak üzenem: nem nem keresek mást😉 másfél év alatt szerintem kapott tőlem mindenféle ajándékot,és egyszer az ember csak kifogy az ötletekből.Na puszi
2018. aug. 1. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!