Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mivel fogjátok felköszönteni...

Mivel fogjátok felköszönteni az országunk augusztus 20.-án?

Figyelt kérdés
Egyáltalán felszoktátok köszönteni Magyarországot ?! Felkelsz fél 6 kor és csipás szemmel mondod, hogy "boldog születésnapot édes hazám?" ha nem mért nem?

2021. aug. 16. 17:50
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
#19 érdekes dolog baromságnak nevezni a magyarokat összefogó államalakulatnak az illő megünneplését, felköszöntését....
2021. aug. 17. 13:02
 22/54 anonim ***** válasza:
76%

64 évem alatt senkivel nem találkoztam, aki egy fogalmat köszöntött volna fel. De tárgyat, növényt, állatott sem.

De tudod mit?! Ha szeretett hazám becsönget a születésnapomon egy tortával, akkor jövőre én is felköszöntöm.

2021. aug. 17. 16:37
 23/54 anonim válasza:
34%
A Magyar Szent Korona is személyként viselkedik a Szent Korona Rend értelmében. Miért nem lehetne a Szent Ország is személynek titulálva?
2021. aug. 17. 17:46
 24/54 anonim ***** válasza:
50%
23. Nem, nem személynek van titulálva, de nem fogom elmagyarázni.
2021. aug. 17. 18:24
 25/54 A kérdező kommentje:

de igen is személyiség ! Nem abban a formában mint ahogy felköszöntöd egy haverod, annál sokkal többről van szó !

NEm tudom mért idegenkednek megünnepelni emberek az országot amiben élnek. Vagy magunktól elénekelni egy himnusz-szózatot kifejezve hogy fontos nekünk.

2021. aug. 17. 20:40
 26/54 anonim ***** válasza:
80%

Engem te ne oktass ki a Szent koronáról.

Ez valami perverzió vagy elmebaj lehet nálad.

Ép elmével rendelkező ember családtagját, kedvesét, barátját, kollégáját köszönti fel.

Fogalmat hogy az ördögbe lehet felköszönteni?

És mit zagyválsz hazaszeretetről, meg hasonlókról?

De mégis hogyan gondolod kivitelezni ezt a felköszöntést?

Egyébként huszadika volt már minden.

Koronként változott.

2021. aug. 17. 20:49
 27/54 A kérdező kommentje:

azért ne tekintsünk már az államunkra puszta fogalomként....jó hogy nem hívjuk kolbászországnak ...

szerintem érzi az ember, hogy nem pusztáne gy fogalmat köszönt fel, hanem az erejiben lüktet valami ami kiemeli a fogalmak zárt köréből és entitássá oldódik fel a vérünkben, ami alapján megtudjuk mondani, hogy nem szomália nem portugália, hanem Magyarország születésnapját ünnepeljük mi államalkotó polgárok !

Ha már érdekel, hogy mi hogy köszöntjük fel az országunk okulásképpen mondok pár tippet: A kislányom reggel zongorán eljátssza nekünk zongorán a himnuszt , majd hálát adunk, hogy magyarként ünnepelhetünk. Feleségem megcsinálja az országtortát , amit kiviszünk a kertbe és a várjuk, hogy a meggyújtott gyertyát a magyarok istene adta szél elfújja ! Közben a kerti kemencében már elkészül a friss kenyércipó, amibe a délelőtt feltett pörköltet szervírozzuk.

2021. aug. 17. 20:59
 28/54 anonim ***** válasza:
86%

"az erejiben lüktet"

Abban hát. :DD

2021. aug. 17. 21:09
 29/54 A kérdező kommentje:
#28 el lehet menni !
2021. aug. 17. 21:13
 30/54 anonim ***** válasza:
86%
Na, a 27-es válaszoddal tetted egyértelművé, hogy troll kérdésről van szó. Kicsit túlzásba estél a széllel és a tortával... Ha annyira fontos lenne a haza, akkor megtanulhatnál inkább helyesen írni magyarul ahelyett, hogy ilyen hülye kérdéseket teszel fel.
2021. aug. 17. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!