Mit vegyek a páromnak (F) szülinapjára? (Augusztus elején lesz)
Nem a szokványos ajándékokra gondoltam (bögre, könyv, parfüm...) Ezt a részleget teljesen kimeríettem. Azt vettem rajta észre, hogy nagyon örül azoknak az ajándékoknak, amik közel állnak hozzá, hozzám vagy mindkettőnkhöz. Tehát ami ténylegesen szívből jön.
Amit róla tudni kell:
Magas, hosszú barna haja van (metálos), verseket ír, klasszikus gitáron játszik, imád gáton üldögélni. Kedvence a Metallica.
Rólunk: 2 éve vagyunk együtt. Ami leginkább hozzánk köthető: fekete macska.
Időben kezdek keresgélni, nem szeretek utolsó héten/napokban kapkodni. Remélem elég infót adtam. Remélem tudtok segíteni.
Hülyéskedők légyszíves kíméljenek.
Heló!
Hát úgy néz ki, a legjobb ajándékot csak Te találhatod meg, azok alapján, amiket írtál.
Esetleg vehetnél neki egy egyedi készítésű füzetet/naplót neki, amin olyan kép van (meg írás a belselyében), ami biztos, hogy meghatja.
Azt vetted észre, hogy szívből jövő ajándékoknak örül, ezért megkérdezel idegeneket, hogy mi legyen az?
Vegyél neki élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!