Csak nekem van nagyon elegem a mit vegyek barátomnak/barátnőmnek szülinapjára/névnapjára/évfordulóra és a tököm tudja mire című kérdésekből?
Nem csak Neked..nekem is.
Nem ismerjük őket..válaszolni sem tudnánk normálisan.
+1
Nagyon jó kis barát és barátnők lehetnek ha a kérdező azt se tudja mire vágynak, mi az amit használni tudnának, avagy aminek örülnének.
Nekem is!
És ezeket nem törlik, bezzeg én feltettem egy igencsak komoly és fontos kérdést, amiben jelzem semmi olyan nem volt, ami ellenkezne a szabályokkal, de valamelyik gyíkarc jelentette és azzal az indokkal törölték, hogy nem felel meg... -.-"
Nekem is elegem van ezekből. Meg a terhes lehetek e, meg hogy 12 évesen jó méret e a 12 cm? Meg képfeltöltéssel kitesz egy képet és azt hazudja hogy "ez a csaj jól néz ki?" pedig valójában magát tette ki hogy dicsértesse magát :D......
Hadd ne soroljam :)
Bezzeg ha épeszű kérdést teszek fel jönnek a névtelen leugatások, meg az önjelölt pszichológusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!