Mit adjak a 12 éves barátnőmnek a szülinapjára?
Helo! A barátnőm most lesz 12 éves, és nem tudom, hogy mit adjak neki szülinapjára. Ő imádja a One Directiont, ezért gondolkodtam, hogy valami 1D-s cuccot veszek neki. Találtam egy rajzot a One Directionról, de az mellé még szeretnék valamit. Lécci segítsetek!:)
12/l
csokit...
amúgy nem vágom a mai kisp1csák mit vannak oda ezekért...
Ha nem szeretitek a One Direction-t mért vagytok ennél a kérdésél? Aki csak azért jött a kérdéshez, hogy a One Direction-t cikizze, akkor szerintem el lehet húzni....
Mit tett az 1D amiért utálni kell őket? Nem is ismered őket. (tudom, hogy én sem..)És nekem sem tetszik sokféle zene, de mégsem mondom, hogy "húdeszar..mért hallgatsz ilyet?"....mit érdekel engem mit hallgat a másik ember? Azt hallgat amit csak szeretne..
Visszatérve a kérdésre. A Clarie's-ben lehet kapni 1D-s cuccokat, csak sajnos nagyon drágák..:-/ (Clarie's van a Duna Plazaban, West End-ben..stb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!